Mogen we vragen om deze advertentie te bekijken?
Om onze kosten te compenseren,
tonen we deze reclame.
Na het bekijken van deze advertentie,
krijg je dit 2 uur niet meer te zien.

Quiz Quiz der gekroonde tafelen 2017

Quizronde 5: Duo

R1: ActuaR2: De juiste richtingR3: On the roadR4: JeugdR5: DuoR6: Link 1R7: Link 2R8: Net een beetje andersR9: DrietrapsrondeR10: GevangenrondeAndere quiz
   Organisatie quiz De Vernevelaars
   Datum: 2017-12-09
   Aantal ronden10
   Aantal vragen116
   Moeilijkheid55.92%We zien we hier 2 robots die vrijwel altijd in elkaars gezelschap vertoeven en zorgen voor de vrolijke noot binnen de Star Wars saga. Graag hun namen.

Welk duo zien we hier professioneel gefaceswapt. Van de persoon van wie we de snor zien volstaat de voornaam.Quizvraag Mode 3252Shoppen, een bezigheid waar menig vrouw zich uren kan mee bezig houden. Daarbij kan een bezoekje aan de H en M zeker niet ontbreken. Maar waarvoor staan de letters H en M?Quizvraag Films 3253Image, black en zeer binnenkort patser zijn films geregisseerd door deze 2 jonge Brusselaars. Binnenkort trekken ze misschien naar Hollywood voor “Beverly Hills cop 4” en “Bad Boys 3”. Graag hun namen.
Quizvraag Strips 3254Welke 2 personage uit hun gelijknamige stripreeks van Willy Van Der Steen worden achternagezeten door detective 'nummer 17' die hen voor landloperij poogt in te rekenen.

Vanaf 1 februari 1989 zag Vlaanderen er een stukje kleurrijker uit. VTM kleurde sindsdien je dag en werd zo het eerste commerciële tv station in Vlaanderen. Maar wie waren nu ook de 2 oprichters?v

6 dagen pintjes gecombineerd met een beetje wielrennen. Dit kan niet anders dan de zesdaagse van Gent zijn. Ondanks de afwezigheid van Iljo Keisse was het dit jaar terug een top editie. Welk duo won overtuigend die zesdaagse bij de mannen?

Volgend duo staat niet echt gekend als duo. Maar brengt boeken uit onder een pseudoniem. Waarbij de ene haar voornaam gebruikt en de andere zijn achternaam. Ze schrijven psychologische thrillers met telkens een sterke moderne vrouw in de hoofdrol. Voorbeelden van boeken zijn onder andere 'dinsdag is voorbij', 'blauwe maandag', 'wachten op woensdag' en recenter 'Zondagochtend breekt aan'. Graag het volledige pseudoniem.
Quizvraag Geschiedenis 3258A.S. Roma een zeer mooie geschiedenisrijke club uit de hoofdstad van Italië. In hun logo wordt de legende over de stichting van Rome weergegeven. Graag de naam van de 2 jonge knapen in het logo.

Mark Twain schreef in 1876 het eerste van een boekenreeks over 2 jonge knapen gebaseerd op zijn eigen jeugd. Aan het begin van het boek is de ene betrokken geraakt bij een vechtpartij. Als straf moet hij de zaterdag daarna een hek schilderen. Sluw als hij is krijgt hij echter al snel andere kinderen zover om deze klus voor hem te klaren. Graag zijn naam en de naam van zijn beste vriend naar wie het volgende boek van deze serie genoemd wordt.Quizvraag Eten en drinken 3260Uit welke 2 ingrediënten bestaat een tango, nog steeds populair in Wallonië?Volgende ronde

R1: ActuaR2: De juiste richtingR3: On the roadR4: JeugdR5: DuoR6: Link 1R7: Link 2R8: Net een beetje andersR9: DrietrapsrondeR10: GevangenrondeAndere quiz