Gemakkelijke pubquizvragen series

134 resultaten

Pubquiz vraag Series 7368

The Bridge is een Deens-Zweedse misdaadserie. De titel verwijst naar de Sontbrug die Denemarken en Zweden verbindt. De 16 kilometer lange brug verbindt Kopenhagen met een stad in Zweden. De Welke?

Goed zo !
Pubquiz vraag Star Trek 7363

Voor deze vraag zoeken we een kunsttaal die gebruikt wordt in de televisie- en filmserie Star Trek. Ook Sheldon uit de Big Bang Theory is fan van deze taal. Welke taal zoeken we?

Goed zo !
Pubquiz vraag Actrices 7265
© Georges Biard

Wie een ster heeft op de Hollywood walk of fame verdient wel een vraag op onze quiz dachten wij. Deze vrouw kreeg er één in 2018. Haar bekendste rol is ongetwijfeld het ex model Gabrielle in de Amerikaanse serie Desperarit Houswives.Graag de naam van deze actrice.

Goed zo !
Pubquiz vraag Series 7261

30 seizoen puur entertainment, zo zou je de Simpsons kunnen omschrijven. Sommige figuren zijn uitgegroeid tot echte iconen. Zo ook de de directeur van de basisschool van Lisa en Bart. Graag zijn naam.

Goed zo !
Pubquiz vraag BBC 7144

We zien hier Ian Foot. Ian Foot heeft zo zijn eigen ideeën over de gelijkheid tussen mensen. De rol wordt gespeeld door David Walliams, die samen met Matt Lucas ook verantwoordelijk is voor een ander satirisch programma, dat vele voor- en tegenstanders heeft. Van de controversiële show werden drie reeksen gemaakt voor BBC en een vierde speciale USA versie voor HBO en BBC. Hoe heet die reeks?

Goed zo !
Pubquiz vraag Friends 7049

Friends bestaat 25 jaar. De populaire sitcom draait rond enkele vrienden in New York. We zijn op zoek naar het personage vertolkt door Matthew Perry. Bekend om zijn sarcastiche opmerkingen en zelfhaat. Weet je de voor- en familienaam?

Goed zo !
Pubquiz vraag Series 7024

Het is een Nederlandse jeugdserie, gebaseerd op het gelijknamige boek van Annie M.G. Schmidt en werd uitgezonden door de AVRO van 3 oktober 1998 tot en met 9 januari 1999. Het gaat over een klein meisje dat samenleeft met haar vader, de kok Tos. Tos is een erg goede kok en werkt in hotel De Koperwiek, maar heeft geen papieren. Meneer Pardoes, zijn werkgever, weet dat Tos geen papieren heeft en daardoor nergens anders werk kan vinden. Daar maakt hij misbruik van door Tos maar heel weinig te betalen. Hoe heet zijn dochter, evenals de serie?

Goed zo !
Pubquiz vraag Series 6976

Brains is al jaren het uithangbord van onze kwis. Dit personage komt uit een Britse sciencefictionserie gemaakt in de jaren zestig door Gerry Anderson en zijn vrouw Sylvia. De serie draait om de organisatie International Rescue, een organisatie die als doel heeft rampen te bestrijden met geavanceerde machines en apparatuur. De serie bestaat uit 32 afleveringen van ongeveer 50 minuten en twee films. Graag de naam van deze serie.

Goed zo !
Pubquiz vraag Series 6966

U ziet een foto uit een sciencefictionfranchise bedacht door de Amerikaanse producent en schrijver Glen Larson. In een ver weg gelegen sterrenstelsel lanceren de Cylons een verrassingsaanval op de 12 koloniën en maken deze onleefbaar voor de mensen. Een paar duizend inwoners kunnen aan de vernietiging ontkomen, en verzamelen zich in het laatste militaire schip. Graag de naam van dit schip en tevens de naam van deze serie.

Goed zo !
Pubquiz vraag Series 6955

Van u vernemen we graag de naam van deze Amerikaanse dramaserie. De reeks, die gebaseerd werd op de gelijknamige roman van schrijfster Margaret Atwood, werd ontwikkeld door Bruce Miller. De hoofdrol wordt vertolkt door Elisabeth Moss. Het was de eerste serie van een streamingdienst die bekroond werd met de Emmy Award voor beste dramaserie. De serie speelt zich af in een dystopische nabije toekomst.

Goed zo !
Pubquiz vraag Series 6945

U ziet hier een foto uit een Amerikaanse dramaserie over de Vietnamoorlog die op de Amerikaanse televisie werd uitgezonden van 1987 tot 1990. De titelsong was vanaf de tweede aflevering Paint It Black van The Rolling Stones. De serie was vernieuwend omdat ze regelmatig ernstige verwondingen en doden toonde. Ook kwamen sociale problemen als racisme, zelfmoord, terrorisme, oorlogsmisdaden en drugsgebruik aan bod. Graag de naam van deze serie.

Goed zo !
Pubquiz vraag Series 6935

Baywatch is een Amerikaanse televisieserie over (fictieve) strandwachten die de stranden van Malibu in Los Angeles County bewaken. De reeks liep van 1989 tot 2001. De show verwelkomde veel verschillende acteurs over de jaren, waarvan David Hasselhoff en Pamela Anderson wellicht de bekendste waren. Dat Hasselhoff Mitch Buchannon speelde weet u wellicht nog wel. Wij willen echter de voornaam weten van het personage dat Pamela Anderson speelde.

Goed zo !

U zag net een fragment uit een Amerikaanse actieserie die op de Amerikaanse tv werd uitgezonden van 1984 tot en met 1987. De serie ging over een geheime supersonische militaire helikopter en diens bemanning. De show werd ontwikkeld door Donald Bellisario. Van zijn hand zijn ook series als Magnum P.I., Quantum Leap, JAG en NCIS. Graag de codenaam van deze helikopter en tevens de naam van deze TV serie.

Goed zo !
Pubquiz vraag Series 6915

In deze rubriek gaan we uw kennis testen over TV series. Als eerste zag u een fragment van een Amerikaanse tienersoap die van 1990 tot 2000 op de televisiezender Fox Network uitgezonden werd. De soap speelde rond een groep tieners in de chique wijk Beverly Hills op de West Beverly Hills High School. Als u de naam van deze serie weet dan weet u ook de postcode van Beverly Hills. Graag de postcode.

Goed zo !

Jullie zagen de trailer voor de miniserie “Appel Tree Yard” waarin onze gezochte Engelse actrice de rol van Dr Yvonne Carmichael speelde. Eerder maakte ze haar debuut op het witte doek als Bess McNeil in Lars von Triers Breaking the Waves uit 1996, waarvoor ze ook meteen genomineerd werd voor een Oscar. Dit jaar schitterde ze als Ulana Khomyuk in Chernobyl, waarvoor ze dit jaar een Emmy-nominatie voor in de wacht sleepte. Welke actrice zoeken we?

Goed zo !