Gemiddelde pubquizvragen series

33 resultaten

In welke tv-serie speelde zangeres Taylor Swift de gastrol van personage Haley Jones?

Goed zo !

Op 23 januari 2017 moesten we afscheid nemen van Gorden Kaye. De acteur die tien jaar de rol van René Artois speelde in 'Allo 'Allo!. Weten jullie nog in welk dorpje deze Britse komedieserie zich afspeelde?

Goed zo !

We zoeken een Amerikaanse politieke dramaserie over een kabinetslid dat plots president van de Verenigde Staten wordt als al zijn kabinetscollega's omkomen. Kiefer Sutherland, bekend uit de reeks 24, speelt de hoofdrol als nieuwe president. Over welke serie gaat het hier?

Goed zo !

Wat is de gemeenschappelijke achternaam van deze twee-eiige tweeling die bekend werden door het vertolken van de dochter Michelle Elizabeth Tanner in de televisieserie Full House?

Goed zo !

That '70s Show is een Amerikaanse televisieserie over een groep tieners aan het einde van de jaren zeventig. maar in welke staat speelt die serie zich af?

Goed zo !

We zien hier de personages uit een Australische serie. De serie gaat over een tweeling (John en Angela) die bij de geboorte gescheiden is. Later worden ze verliefd op elkaar, zonder te weten dat ze broer en zus zijn. Welke serie, die bij ons werd uitgezonden op BRT tussen 1982 en 1987, zoeken we?

Goed zo !

We zoeken de naam van een Amerikaanse comedyserie, uitgezonden op ABC tussen 1978 en 1982. De serie werd ook in Nederland uitgezonden. Deze serie was een spin off van de comedy Happy Days waarin Robin Williams in een aflevering het buitenaards wezen Mork speelde dat Richie Cunningham wilde ontvoeren. Welke serie zoeken we?

Goed zo !

We zien hier een Amerikaanse realityserie van Fox met Paris Hilton en Nicole Richie. De serie van 55 afleveringen werd uitgezonden in de Verenigde Staten van 2003 tot en met 2007. Wat is de naam van deze serie?

Goed zo !

Ze werd in 2006 genomineerd voor een Golden Globe voor haar rol als Gabrielle Solis in de televisieserie Desperate Housewives. Wat is haar echte naam?

Goed zo !

Op welke ook bij ons populaire serie is deze intro van The Simpsons een parodie?

Goed zo !
Pubquiz vraag Netflix 1943

Van deze Amerikaanse televisieserie uit 2015 bedacht door Vince Gilligan en Peter Gould, begon er in februari 2016 een tweede seizoen. De serie is een spin-off van Breaking Bad, waarin het personage Saul Goodman een criminele advocaat is. Wat is de naam van deze serie?

Goed zo !
Pubquiz vraag Piraten Schepen 1695

In de serie Black Sails gaat kapitein Flint opzoek naar een Spaans schip vol met goud. Hoe heet dit schip?

Goed zo !

We zien hier de Nieuw-Zeelandse actrice Lucy Lawless in de rol van Lucretia uit de serie “Spartacus: Blood and Sand". Haar eerste grote rol kreeg ze heel wat vroeger, in een eigen spinoff serie. Deze 6 seizoenen durende serie had wereldwijd succes. Wat was de naam van deze serie.

Goed zo !

Its gonna be legen …. wait for it … dary. We zien hier de acteur neil patrick harris, die in het echte leven voor de mannen is. In welke serie speelt hij de rol van barney stinson, een succesvolle vrouwenverslinder dankzij zijn playbook?

Goed zo !
Pubquiz vraag Series 1523

Wie vroeger naar de collega's keek kent waarschijnlijk nog de simpele Jomme Docx, de man die zeer graag over zijn zoon bezig was. Maar wat was de voornaam van die zoon?

Goed zo !