Mogen we vragen om deze advertentie te bekijken?
Om onze kosten te compenseren, tonen we deze reclame, zo blijft de website gratis!
Na het bekijken van deze advertentie, krijg je dit 2 uur niet meer te zien.
De links zijn gecontroleerd en 100% veilig!

Moeilijke pubquiz vragen series

Filter op niveau van de vragen: Alle niveau's - Makkelijk - Gemiddeld - Moeilijk


Quizvraag Series 5608

Peppi en Kokki woonden in de gelijknamige televisieserie in een rivierboot. Wat is de naam van deze boot?Quizvraag Gedichten 4840Wellicht één van de memorabelste Breaking Bad-afleveringen is de op twee na laatste van het laatste seizoen. U weet wel, die waarin Walter White’s schoonbroer bij die shoot-out (eh) (ja, die dus). Dat laatste seizoen werd op tv aangekondigd met Bryan Cranston die een gedicht voorlas van Percy Bysshe Shelley: My name is (…), king of kings: Look on my works, ye Mighty, and despair. Dat gedicht, dat verwijst naar farao Ramses II, is nadien een inspiratiebron gebleken voor heel wat populaire cultuur. Het meest sprekende voorbeeld daarvan is de naam van dit personage uit de Watchmen-comics, als alter ego van Adrian Veidt. Wat is diens naam of de naam van de genoemde Breaking Bad-aflevering?

Hoewel de tv-serie Game of Thrones als fantasy wordt bestempeld, baseerde auteur George R.R. Martin zich voor zijn boeken ook op historische gebeurtenissen. Zo is de machtsstrijd tussen de verschillende facties in Westeros sterk geïnspireerd op een gelijkaardig conflict in het Engeland van de 15de eeuw. Toen werd de strijd voornamelijk uitgevochten tussen twee koninklijke facties, namelijk the House of York en the House of Lancaster. Die laatsten wonnen uiteindelijk de oorlog en Henry Tudor werd gekroond tot Koning Henry de Achtste. Wij zoeken de naam waaronder deze burgeroorlog bekend staat. De naam is afgeleid van de emblemen die beide houses droegen. En ook in Game of Thrones draagt een van de huizen dit embleem.Full House was een Amerikaanse komische televisieserie, die van 1987 tot 1995 door ABC werd uitgezonden. Er was 1 personage die altijd 'Have Mercy' zei. Wie?


Ondanks de kinderachtige vormgeving is deze serie niet geschikt voor kleine kinderen. De inhoud is extreem gewelddadig en de personages worden op een pijnlijke en bloederige manier verminkt en gedood. Wat is de naam van deze Amerikaanse serie korte animatiefilms uitgezonden sinds 2006, onder andere door MTV?Prison Break, ondertussen een uitgemolken serie van 5 seizoenen waarin Michael Scofield in- en uitbreekt bij allerlei gevangenissen. Weten jullie nog de naam van de gevangenis waaruit hij zijn broer de eerste keer helpt ontsnappen?Reeks 5, vraag B: Drommels, Drommels, Drommels. De bekende uitspraak van Baron Van Neemweggen herkennen jullie onmiddellijk. Hij is de slechterik uit de kinderreeks Bassie en Adriaan. Kennen jullie hun achternaam? (van de 2 broers Bas en Aad)De personen die u hier op de foto ziet, waren de hoofdrolspelers in een Amerikaanse comedyserie die oorspronkelijk op CBS liep van 15 oktober 1951 tot 6 mei 1957. Door velen wordt deze serie met Lucille Ball en Desi Arnaz als één van de beste aller tijden beschouwd. Wat is de naam van die sitcom?
Quizvraag Series 2739

Welke sitcom gaat over een jongetje die afhankelijk is van zijn denkbeeldige vriend?

We zien hier Arthur Mitchell uit de serie Dexter. Hij had de bijnaam "Trinity Killer". Wie kreeg voor deze rol een golden globe en een Emmy?