Mogen we vragen om deze advertentie te bekijken?
Om onze kosten te compenseren,
tonen we deze reclame.
Na het bekijken van deze advertentie,
krijg je dit 2 uur niet meer te zien.

Pubquiz vraag 1722 Geschiedenis

Quizvraag Caesar 1722De Eburonen waren ten tijde van Caesar een beruchte volksstam die omstreeks 54 voor Christus Het romeinse rijk aardig toetakelde onder leiding van hun meest bekende leider en koning. Wie was die koning?
Pubquiz vragen over Geschiedenis

Quizvraag Geschiedenis
De olympische zomerspelen van 1972 in Munchen werden opgeschrikt door een terroristische gijzelneming door een palestijnse splintergroep van de PLO. Het israelische onderkomen werd bestormd en 9 atleten werden gegijzeld. De gijzeling zelf eindigde in een totale ramp en verschillende mensen kwamen om. Wat was de naam van deze splintergroep van de PLO?
Quizvraag Geschiedenis
Adolf Hitler was een hondenliefhebber. Deze Duitse herder kreeg hij in 1941 cadeau van Martin Bormann. Wat was de naam van deze herder?
Quizvraag Geschiedenis
Dit is UNESCO werelderfgoed bevindt zich tussen de berg Li en het hedendaags Xi'an. Onder welke naam kennen we deze vondst?
Quizvraag Geschiedenis
In 1947 stonden de kranten in de VS vol met het nieuws van een vliegende schotel die neergestort was. Voor de ufo-aanhangers staat deze gebeurtenis bekend als het belangrijkste ufo-incident ooit. Nabij welke plaats in New Mexico vond dit incident plaats?