Sinds november 2016 heeft België maar twee 3-sterren restaurants meer. Dit komt omdat De Karmeliet zijn deuren sloot. Welke chef stond hier aan de kookpotten?
Sinds november 2016 heeft België maar twee 3-sterren restaurants meer. Dit komt omdat De Karmeliet zijn deuren sloot. Welke chef stond hier aan de kookpotten?
Piet Huysentruyt wou de drukte in Vlaanderen ontvluchten en trok in 2003 na Les Vans in de Ardèche om een restaurant te openen. In 2013 kreeg het restaurant Le Lutin Gourmand een opknapbeurt en een nieuwe naam. Wat is de huidige naam?
Bekijk vraagWat is de naam van deze Franse chef-kok en auteur van tal van kookboeken? Hij verdiende in zijn meer dan veertigjarige carrière drie Michelinsterren voor zijn restaurant. Een gerecht van hem is truffelsoep die hij creëerde voor president Valéry Giscard d'Estaing. Van Giscard d'Estaing kreeg hij de grootste onderscheiding voor zijn gerecht. De beroemde driesterrenchef overleed in januari 2018.
Bekijk vraagIedereen kent ondertussen de reeks 'Pure' van Pascale Naessens. Maar weten jullie ook hoe de reeks van Sergio Herman noemt?
Bekijk vraagVoor deze quizvraag zijn we op zoek naar de naam van de eigenaar van het 3-sterren-restaurant The Fat Duck? Hij is ook bekend om zijn experimenten in de keuken, met onder andere moleculaire gastronomie.
Bekijk vraag