Mogen we vragen om deze advertentie te bekijken?
Om onze kosten te compenseren,
tonen we deze reclame.
Na het bekijken van deze advertentie,
krijg je dit 2 uur niet meer te zien.

Pubquiz vraag 2833 Politiek

Quizvraag Amerikaanse presidenten 2833President Trump laat zich graag omringen door de juiste mensen, dit is ook het geval met zijn perswoordvoerster. Wie gaat op deze foto zelfs op haar knieën in The Oval Office?
Pubquiz vragen over Amerikaanse presidenten

Quizvraag Politiek
Een korte vraag: hoe heet de jaarlijkse toespraak van de Amerikaanse president tot de leden van het Amerikaanse congres waarin de toestand van het land geschetst wordt? Onder meer plannen en politieke doelstellingen voor het komende jaar worden hierin bekend gemaakt.
Quizvraag Geschiedenis
De Amerikaanse Onafhankelijkheidsverklaring is opgesteld door Thomas Jefferson in 1776. Bij het schrijven kreeg hij hulp van een politicus en wetenschapper die vooral bezig hield met publicaties rond elektriciteit. Zijn hoofd haalde Mount Rushmore niet, maar wel het honderd dollar biljet. Wiens hoofd zien we hier?
Quizvraag Politiek
Hoe heet het vliegtuig waarmee de Amerikaanse president zich verplaatst?
Quizvraag Geschiedenis
Zoals jullie wellicht allemaal weten zal Lee Harvey Oswald de geschiedenisboeken ingaan als de vermoedelijke moordenaar van President John F Kennedy. Het echte verhaal zullen we echter nooit echt te weten komen aangezien Oswald twee dagen na de moord op Kennedy zelf werd doodgeschoten, maar door wie werd hij doodgeschoten?