Mogen we vragen om deze advertentie te bekijken?
Om onze kosten te compenseren,
tonen we deze reclame.
Na het bekijken van deze advertentie,
krijg je dit 2 uur niet meer te zien.

Pubquiz vraag 4583 Films

Quizvraag Films 4583“Captain, my captain” een veel gebruikte zinsnede in deze Oscar-winnende film uit 1989 met de betreurde Robin Williams en de piepjonge Ethan Hawke in de hoofdrollen. Wat is de naam van deze film over het leven op een Amerikaanse kostschool?
Pubquiz vragen over Films

Quizvraag Films
Wie is de regisseur van Fight Club met Brad Bitt?
Quizvraag Films
Reeks 4, voor 1 punt: Deze legendarische Volkswagen kever met nummer 53 op de kap en zijkant speelt de hoofdrol in 5 films van Disney. De eerste film, getiteld “the Love Bug” verscheen in 1969. De voorlopig laatste film kwam 25 jaar later uit. Naam graag van dit wagentje.
Quizvraag Films
We zoeken een Amerikaanse apocalyptische komediefilm uit 2013, geschreven, geproduceerd en geregisseerd door Seth Rogen en Evan Goldberg. Hier het begin:

Jay Baruchel keert voor het eerst in een jaar terug naar Los Angeles en herenigt met zijn maat Seth Rogen. Rogen haalt hem over om naar een housewarming van James Franco te gaan. Eenmaal aangekomen heeft Baruchel moeite om zich te mengen met de bekendheden, die allemaal zijn gefocust op seks en drugs.
Quizvraag Films
In deze film uit 2000 sluit hoofdpersonage Chuck Noland (gespeeld door Tom Hanks) vriendschap met een bal, die hij Wilson noemt. Welke film zoeken we?