Mogen we vragen om deze advertentie te bekijken?
Om onze kosten te compenseren,
tonen we deze reclame.
Na het bekijken van deze advertentie,
krijg je dit 2 uur niet meer te zien.

Pubquiz vraag 4882 Sport

Quizvraag Sport 4882

© Wikipedia


“Onbekend in België, verafgood in de VS”. Maar ongetwijfeld gaat u dat vanavond tegenspreken. Of gaan wij dat in uw plaats veranderen. Want deze American footballer verdient niet alleen meer dan pakweg Eden Hazard, hij heeft ook alvast één record meer gevestigd dan onze nationale trots: dat van aantal yards aan gelukte passes. In kilometers vertaald: 66 km aan passes. Niet verwonderlijk als je arm zo sterk is dat je er gemakkelijk 70 meter ver mee kan werpen. Hoe heet deze intussen 39-jarige quarterback van de New Orleans Saints, in de Forbes-lijst netjes tussen Tiger Woods en Sebastian Vettel?
Pubquiz vragen over Sport

Quizvraag Sport
Voor de echte sportliefhebbers zal de carrière wellicht voldoende zijn. Voor de mindere sportgoden geven we graag nog een foto mee, zeggen we dat hij momenteel de jongerencoach is van Ajax en dat zijn nationaliteit Nederlands is. 1976 - 1980: Ajax, 1980 - 1984: Standard Luik, 1984 - 1987: Feyenoord, 1987 - 1990: Beerschot,1990 - 1996: Germinal Ekeren
We zoeken enkel zijn achternaam.
Quizvraag Sport
Deze octopus verwierf in de zomer van 2010 grote bekendheid in de internationale pers. Hij werd gehypet als "voorspeller" van voetbaluitslagen, voornamelijk van het Duitse voetbalelftal tijdens het Wereldkampioenschap Voetbal in Zuid-Afrika. Wat was zijn naam?
Quizvraag Sport
De drievoudig F1-wereldkampioen Nikki Lauda is overleden op 70-jarige leeftijd. Hij overleefde in 1976 een horrorcrash waarbij hij bijna levend verbrandde. Op welk circuit vond deze crash plaats?
Quizvraag Sport
We zijn op zoek naar een sport waarbij de sporter op de buik liggend met het hoofd vooruit op een slee naar beneden glijdt. Deze wordt meestal op een bobsleebaan uitgeoefend. Sinds 2002 is dit terug een Olympische sport. Welke sport zoeken we hier?