Mogen we vragen om deze advertentie te bekijken?
Om onze kosten te compenseren,
tonen we deze reclame.
Na het bekijken van deze advertentie,
krijg je dit 2 uur niet meer te zien.

Pubquiz vraag 6092 Ontspanning

Quizvraag Ontspanning 6092

© https://partner.bol.com/click/click?p=2&t=url&s=39008&f=TXL&url=https%3A%2F%2Fwww.bol.com%2Fbe%2Fs%2Fpietjesbak%2F&name=Zoekresultaten%20voor%20'Pietjesbak'


We zoeken een spel dat hier niet onbekend is aan de toog. Het is een oud Vlaams dobbelspel met drie dobbelstenen voor twee tot acht spelers. Het speelveld is een achthoekige, houten speelbak met een diameter van ongeveer 38 centimeter waarvan de binnenkant bekleed is met vilt. De waarde van een 1 is 100 en van de 6: 60. Er kunnen combinaties gemaakt worden zoals 69 wat de hoogste in waarde is of een zandje, waarbij drie gelijke teerlingen geworpen worden. Welke spel?
Pubquiz vragen over Ontspanning

Quizvraag Ontspanning
Hoe heet de enige zet in het schaakspel waarbij twee stukken van dezelfde kleur tegelijkertijd worden verplaatst? Het gaat hierbij om de koning en de toren en men spreekt van een lange en korte versie van de zet. Wat is dus de naam van deze zet, die meestal in het begin van het spel wordt gedaan?
Quizvraag Ontspanning
Met dit bord zou je geesten kunnen oproepen en in contact kunnen komen met het hiernamaals. Wat is de naam van dit parapsychologisch spel?
Quizvraag Ontspanning
Wat is de naam van deze Engelse actrice en buikspreekster? In 2002 won ze de BBC New Comedy Awards.
Quizvraag Ontspanning
Je vrienden beliegen en bedriegen, wat kan er plezanter zijn dan dat. Dit vormt de essentie van het spel van 999games dat voor het eerst in 2001 werd uitgebracht. De groep wordt in twee verdeeld waarbij de ene groep als burgers ‘s nachts belaagd wordt door de andere groep. Door stemming en andere personages moet de andere groep ontmaskerd worden. Graag de VOLLEDIGE naam van dit spel.