We zijn op zoek naar een gerecht uit de Noord-Italiaanse keuken. Oorspronkelijk werd het van verschillende graansoorten gemaakt, maar tegenwoordig gebruiken ze griesmeel van mais.
We zijn op zoek naar een gerecht uit de Noord-Italiaanse keuken. Oorspronkelijk werd het van verschillende graansoorten gemaakt, maar tegenwoordig gebruiken ze griesmeel van mais.
Wij willen graag weten welke groente altijd aanwezig is in een gerecht dat 'à l’Argenteuil' wordt bereidt. De naam verwijst naar een Franse stad en streek waar al eeuwenlang een naar het schijnt bijzondere soort van deze groente wordt gekweekt.
Bekijk vraagItaliaans gerecht van lapjes koud kalfsvlees, bedekt met een soort van tonijnsalade of mayonaise op smaak gebracht met tonijn. U ziet ook een afbeelding
Bekijk vraagDeze zijn ronde lekkernijen die van gefrituurd gistdeeg gemaakt zijn en met confituur en/of banketbakkersroom worden gevuld. Wat is hun naam?
Bekijk vraagCassave is de eetbare wortelknol van een overblijvende heester. Cassave wordt in Afrika en Zuid-Amerika veel gegeten. Onder welke naam is dit beter gekend?
Bekijk vraagSinds november 2016 heeft België maar twee 3-sterren restaurants meer. Dit komt omdat De Karmeliet zijn deuren sloot. Welke chef stond hier aan de kookpotten?
Bekijk vraagVoor wie van de Japanse keuken houdt, is deze vraag een eitje. Welke soort soep, waarvan de belangrijkste ingrediënten bouillon, een soort sojabonenpasta, stukken tofu en dunne groene zeewieren zijn en stengelui zijn, wordt in Japan als voorgerecht of als onderdeel van het hoofdgerecht geserveerd? Het woord ‘soep’ mogen jullie van het antwoord knippen om het in de link te laten passen.
Bekijk vraag