Mogen we vragen om deze advertentie te bekijken?
Om onze kosten te compenseren,
tonen we deze reclame.
Na het bekijken van deze advertentie,
krijg je dit 2 uur niet meer te zien.

Pubquiz vraag 7427 Films

Quizvraag Films 7427Met “Once upon a Time in Hollywood” is Quentin Tarantino dit jaar aan zijn negende film toe. Dit meesterwerk speelt zich af in het Hollywood van eind de jaren ’60 en volgt acteur Rick Dalton en zijn stuntman, vertolkt door Leonardo Di Caprio en Brat Pitt, in hun zoektocht naar succes in de filmindustrie. In de film zit echter ook een verhaallijn verweven over de moord op een bekende vrouw in Hollywood, gespeeld door Margo Robbie. Welke vrouw is dat?
Pubquiz vragen over Films

Quizvraag Films
Elke kerstperiode is het van dat. Klassiekers als Sisi, Home Alone en ‘The sound of Music’worden van onder het stof gehaald. Deze laatste, de musicalfilm over de familie Von Trapp kwam uit in 1965 en werd geregisseerd door Robert Wise. De mannelijke hoofdrol werd vertolkt door Christopher Plummer, maar welke Britse actrice speelde de rol van Maria, de gouvernante?
Quizvraag Films
Deze film was een van de best bezochte en meest succesvolle films van 1988 en won vier Oscars. Het hoofdpersonage is gebaseerd op Kim Peek en Leslie Lemke, verstandelijk beperkte mannen met savantsyndroom. Geef de titel.
Quizvraag Films
Dé tearjerker van Walt Disney uit de jaren 80 moet toch deze zijn. Het verhaal gaat over een onmogelijke vriendschap tussen twee dieren. Wie de film nog niet zag, ga naar je lokale videotheek en huur hem! Welke film is dit hier? We zoeken de Nederlandse naam.
Quizvraag Films
Deze Amerikaanse thriller uit 2010 werd geregisseerd door de Nederlander Anton Corbijn. Het verhaal is gebaseerd op de roman “A Very Private Gentleman” van Martin Booth. George Clooney neemt de hoofdrol voor zijn rekening in deze prent die zich in Zweden en Italië afspeelt. Wat is de titel van deze film?