Mogen we vragen om deze advertentie te bekijken?
Om onze kosten te compenseren,
tonen we deze reclame.
Na het bekijken van deze advertentie,
krijg je dit 2 uur niet meer te zien.

Pubquiz vraag 7733 Muziek

Quizvraag Muziek 7733

© Jim Summaria


Wat was de naam van deze drummer van de rockgroep The Who? Hij werd beschouwd als één van de drummers uit de Rock-'n-rollmuziek die tegelijk origineel en controversieel waren.
Pubquiz vragen over Muziek

Quizvraag Muziek
Welke Britse reggae- en popband, bekend van onder andere de hit Kingston Town, werd in 1978 opgericht door een stel werkloze vrienden?
Quizvraag Muziek
Green green grass, is een nummer van een Britse singer-songwriter van 28 jaar. Hij had eerder hits met Budapest en Shotgun, die wereldwijd veel succes kenden. Deze zomer was hij een van de headliners op Pukkelpop. Wat is de naam van deze singer-songwriter?
Quizvraag Muziek
Deze Amerikaanse jazz- en operazangeres werd helaas maar 74 jaar lentes oud. Ze overleed op 30 september vorig jaar. Als sopraan won ze maar liefst vier Grammy Awards en zelfs de National Medal Of Arts, de allerhoogste Amerikaanse onderscheiding die een zangeres kan verdienen. Ze werd gevraagd voor het optreden bij verschillende inauguraties van verschillende Democratische presidenten. Maar bij de liefhebbers van klassieke muziek staat ze ook bekend voor haar eigen interpretaties van Wagner, Strauss, Mahler, Schubert en Bizet.
Quizvraag Muziek
De Nederlandse rapper Frenna bracht in 2018 samen met Lil’ Kleine de song Verleden Tijd uit. Ze haalden de mosterd bij de song Onderweg, een hit geschreven door Joris Rasenberg. Deze laatste overhandigde Frenna en Lil’ Kleine zelf een award omdat ze met deze hernieuwdeversie het Nederlandse Spotify dagrecord verbraken. Maar hoe heette de band die het origineel in 2000 uitbracht.