Mogen we vragen om deze advertentie te bekijken?
Om onze kosten te compenseren,
tonen we deze reclame.
Na het bekijken van deze advertentie,
krijg je dit 2 uur niet meer te zien.

Pubquiz vraag Filipijnse-Amerikaanse zangeres

Quizvraag Muziek 8560Welke zangeres van Filipijnse-Amerikaanse afkomst geboren in 2003, bracht in 2021 haar debuutalbum Sour uit, nadat ze eerder doorbrak met haar hitsingles "Driver's License" en "Good 4 U"? Ze schopte het ook tot een van de bestverkopende artiesten van 2021.
Pubquiz vragen over Muziek

Quizvraag Muziek
Een Working Class Hero kon je hem moeilijk noemen, maar dat het een van ’s werelds grootste muzikanten allertijden was, zal niemand ontkennen. Tot zijn grootste fan er op een dag bruusk een einde aan maakte. Wie vermoorde op 8 december 1980 John Lennon voor de deur van zijn appartementsgebouw?
Quizvraag Muziek
We zoeken de naam van dit instrument. Het instrument werd populair in de westerse wereld nadat onder andere George Harrison het instrument bespeelde in enkele Beatles liedjes.
Quizvraag Muziek
69-jarige Engelse schrijver van liedjesteksten, vooral bekend van zijn samenwerking met Elton John. De teksten van praktisch elke hit van Elton John zijn van zijn hand.
Quizvraag Muziek
We zoeken de naam van een Nederlandse rockband die internationaal succes heeft gehad met hits als Radar Love, Twilight Zone en When the Lady Smiles. Hun albums droegen de namen Moontan en Cut.