Mogen we vragen om deze advertentie te bekijken?
Om onze kosten te compenseren,
tonen we deze reclame.
Na het bekijken van deze advertentie,
krijg je dit 2 uur niet meer te zien.

Pubquiz vraag groep uilen

Quizvraag Dieren 8586Hoe groep honden noemt een roedel. Een groep vissen is een schoool. Hoe wordt een groep uilen genoemd?
Pubquiz vragen over Dieren

Quizvraag Fauna
Er bestaan verschillende grote katachtigen die op elkaar lijken. We zijn op zoek naar de naam van het dier dat oppervlakkig op een luipaard lijkt maar steviger gebouwd is. Het is tevens het gevaarlijkste dier uit de kattenfamilie. Hij komt voor in Midden- en Zuid-Amerika. Welk dier zoeken we?
Quizvraag Fauna
Een beetje biologie. Dit vriendelijk ogende diertje is een deel van de onderfamilie van de familie alligators. Het zijn krokodil-achtigen die alleen voorkomen in Zuid-Amerika. Ze hebben altijd stevige buikplaten die elkaar overlappen, en verschillen hiermee van alle alligators en krokodillen. Wat is de naam van deze diersoort?
Quizvraag Natuurkunde
Het dier dat we hier zien op de foto hebben we ongetwijfeld al allemaal eens gezien. De vos is een lid van de hondachtigen. De vos is een van de grootste roofdieren die nog vrij in de Benelux voorkomen maar wat is de term voor het hol van een vos?
Quizvraag Fauna
Na Naya is er een tweede wolf die sinds deze zomer in ons land rondloopt. Volgens DNA-onderzoek is het wel degelijk een mannetje. Wat is de naam die deze wolf kreeg?