Mogen we vragen om deze advertentie te bekijken?
Om onze kosten te compenseren,
tonen we deze reclame.
Na het bekijken van deze advertentie,
krijg je dit 2 uur niet meer te zien.

Pubquiz vraag opvolger Frank Raes

Quizvraag Sport 8639Voetballiefhebbers hun maandagavond ziet er sinds begin 2022 niet meer hetzelfde uit. Frank Raes ging onlangs op pensioen en liet dus ook de presentatie van voetbaltalkshow Extra Time over aan een opvolger. Wie volgde hem op om en presenteert voortaan dat programma?
Pubquiz vragen over Sport

Quizvraag Sport
Wie is mogelijks de grootste pineut uit de geschiedenis van de Ronde van Frankrijk en wordt algemeen beschouwd als de eeuwige tweede omdat hij in vele wedstrijden net naast de hoofdprijs greep. Hij is tevens de schoonvader van Adrie vanderpoel en dus ook de grootvader van Mathieu Vanderpoel? Wie is deze eeuwige tweede?
Quizvraag Sport
Bij deze teamsport wordt twee tegen twee gespeeld. De minitrampoline wordt in het centrum van de twee teams geplaatst. De bal wordt met een service in het spel gebracht, zoals bij volleybal. Het verschil bij deze sport is dat de bal óp het net wordt gericht in plaats van erboven te slaan. Eens de bal actief in het spel is, verplaatsen de spelers zich naar wens. Elk team mag maximaal drie passen uitvoeren alvorens de juiste werphoek naar de trampoline te vinden. Het doel is om de bal zo in het verend net te richten dat de tegenstanders ze niet kunnen vangen. Dit teamspel is hoofdzakelijk bedoeld om het werpen, aanraken, de reactiesnelheid en 360° bewegingen te bevorderen. Welke sport?
Quizvraag Sport
We zoeken de naam van het voetbalstadion in Barcelona. Het is het thuisstadion van FC Barcelona en het Catalaans voetbalelftal. Het stadion werd geopend in 1957 met een capaciteit van 93.053 plaatsen. Wat is de naam?
Quizvraag Sport
We zoeken de naam van een Engelse voetbalclub dat in 1865 werd opgericht. De club speelt in rode shirts en witte broeken. De club werd één keer landskampioen en won twee keer de Europacup I. Na een vijfde plaats in 1982/83 stootte de club door naar de halve finales van de UEFA Cup en werd daar gestopt door Anderlecht. De wedstrijd was erg controversieel nadat een goal werd afgekeurd en Anderlecht een zeer omstreden penalty kreeg. In de Hillsboroughramp van 1989 was de club de tegenstander van Liverpool? Tijdens deze ramp verloren 96 Liverpoolsupporters het leven.