Mogen we vragen om deze advertentie te bekijken?
Om onze kosten te compenseren,
tonen we deze reclame.
Na het bekijken van deze advertentie,
krijg je dit 2 uur niet meer te zien.

Pubquiz vraag AI kunst

Quizvraag Informatica 8707"Question mark in space on a horse", dit was de zoekterm om deze afbeelding te genereren met een AI tool. De tool is een kunstmatig intelligentieprogramma dat beelden creëert uit tekstuele beschrijvingen. Sinds september 2022 is het beschikbaar voor het brede publiek. Over welke tool hebben we het hier?
Pubquiz vragen over Informatica

Quizvraag Informatica
Een vraagje voor de frequente word-gebruikers onder jullie: Welke sneltoets kan je in word gebruiken om je spellingcontrole aan- en uit te zetten?
Quizvraag Informatica
Tegenwoordig gebruiken wij Wikipedia als bron voor vele quizvragen, maar toen de dieren nog spraken en internet nog in zijn kinderschoenen stond, was er een andere veelgebruikte bron. Het gaat om deze encyclopedie die van 1993 tot 2009, aanvankelijk op CD-rom, door Microsoft op de markt werd gebracht. Hoe heette die digitale encyclopedie?
Quizvraag Informatica
We zijn op zoek naar de naam van een serie computergames waar ook een roman en een stripreeks van bestaan? We zien hier een screenshot uit de game...
Quizvraag Informatica
Wat is de naam van dit digitaal lettertype uitgebracht door Microsoft in 1994? Het werd ontworpen als een casual lettertype voor informele documenten, en is gebaseerd op de vaak handgeschreven lettering in tekstballonnen van stripverhalen.