Mogen we vragen om deze advertentie te bekijken?
Om onze kosten te compenseren,
tonen we deze reclame.
Na het bekijken van deze advertentie,
krijg je dit 2 uur niet meer te zien.

Pubquiz vraag doodgeschoten Iraanse vrouw

Quizvraag Algemeen 8746Deze Iraanse vrouw overleed nadat zij op 21 september 2022 in Mehrshahr, Karaj, door geweervuur werd getroffen tijdens de Iraanse protesten van 2022. Haar dood werd breed uitgemeten in de internationale media, en is zo een symbool geworden van vrouwenemancipatie in Iran. Wat is haar naam?
Pubquiz vragen over Algemeen

Quizvraag Algemeen
In oktober 2019 werden er 39 dode lichamen gevonden in een koelcontainer die van ZeeBrugge kwam. In welk Engels graafschap werden de lichamen aangetroffen?
Quizvraag Algemeen
1B. Fietsers moeten fietsen op een fietspad, als het voorzien is van de officiƫle markeringen en berijdbaar is enz. Soms is er echter geen fietspad, maar worden aan de zijkant van de weg toch zones aangebracht in een andere kleur dan de rijbaan: grijs, groen, oker of rood- of in andere materialen gemaakt. Soms zie je ook fietspictogrammen op de grond. Hoe heten we zo een gekleurde strook op de weg, zonder wegmarkeringen of verkeersborden?
Quizvraag Algemeen
In plaats van wekkerkettingen die over de zeebodem slepen, zoals bij de gangbare boomkorvisserij, wordt bij deze techniek de vis opgeschrikt door stroomstootjes die worden afgegeven via strengen van elektroden. Hoe is de naam van deze, in Europese wateren, verboden vistechniek?
Quizvraag Algemeen
Wat is de naam van dit beertje?