Mogen we vragen om deze advertentie te bekijken?
Om onze kosten te compenseren,
tonen we deze reclame.
Na het bekijken van deze advertentie,
krijg je dit 2 uur niet meer te zien.

Pubquiz vraag film Lukas Dhont

Quizvraag Films 8747Leo en Remi zijn twee dertienjarige jongens die een hechte vriendschap hebben. Plotseling wordt deze verstoord en Leo probeert te begrijpen wat er is misgegaan. Dit verhaal is geregisseerd door Lukas Dhont en kwam op het grote scherm in 2022. Wat is de titel van deze film?
Pubquiz vragen over Films

Quizvraag Films
The hunger games is ongetijfeld een succesvolle film en boekenreeks. In deze verhalen speelt een bepaald fictief dier een belangrijke rol. De vogel herhaalt deuntjes en geluiden. De verzetbeweging gebruikt dit effect om hun strijdlied te verspreiden. De vogel wordt dan ook een symbool voor het verzet. Hoe heet dit dier?
Quizvraag Films
In oktober 2021 gebeurde er een tragisch ongeval op de filmset van ‘Rust’. Cameravrouw Halyna Hutchins werd er ‘per ongeluk’ neergeschoten toen de acteur die we zoeken een wapen liet afgaan, dat had moeten geladen zijn met losse flodders. Hoe heet de acteur die we zoeken?
Quizvraag Films
Deze Duits-Oostenrijks acteur won al twee maal een oscar voor beste mannelijke bijrol. Eerst voor Inglourious Basterds en in 2013 voor zijn rol in Django Unchained. Wat is zijn naam?
Quizvraag Films
In 2009 namen we afscheid van deze top acteur door een auto-erotisch ongeval. Hij werd in een kast gevonden met een touw ronde zijn hals en penis. Wat is de naam van deze Kill Bill acteur?