Mogen we vragen om deze advertentie te bekijken?
Om onze kosten te compenseren,
tonen we deze reclame.
Na het bekijken van deze advertentie,
krijg je dit 2 uur niet meer te zien.

Quizvragen 2004


Quizvraag Media 3326Wat is de naam van deze pop die van 1972 tot 2004 de reclame van de STER op de televisie opvrolijkte in korte filmpjes?Quizvraag Londen 2971Dit gebouw in hartje Londen werd in 2004 afgewerkt en is ontworpen door architect Norman Foster. De eigenlijke naam van dit gebouw is de 30 st Mary Axe, maar het is de bijnaam die het meest gebruikt wordt. Het is ook naar de bijnaam dat we nu vragen. Wat is de gangbare naam van dit gebouw?

We zijn op zoek naar de naam van Helen Parr, beter gekend als Mrs. Incredible voor ze met Mr. Incredible trouwde. Haar naam dankt ze aan haar speciale gave.

We zien hier een meervoudige tuiconstructie over de rivier de Tarn. Het viaduct, op 14 december 2004 geopend door de toenmalige president Jacques Chirac, is de hoogste brug (in constructiehoogte, d.w.z. de hoogte van de brugpijlers) ter wereld. Wat is de naam van dit Viaduct?
Quizvraag Strips 2622We zoeken de naam van een oersterke, rode duivelachtige verschijning met één stenen hand. Hij speelt de titelrol in een stripreeks uitgegeven door Dark Horse Comics. In 2004 werd er zelf een film van gemaakt geregisseerd door Guillermo del Torro. Wat is de naam van deze duivelachtige?

Hoe wordt dit gezin van superhelden genoemd? Het is dezelfde naam als de film uit 2004. Het is een parodie op superheldenfilms als Superman of Spider-Man.

Wat is de naam van het kookprogramma waarin twee teams het in de keuken tegen elkaar opnemen om te zien wie zich uiteindelijk meester van de keuken mag noemen? De wedstrijd werd geleid door chef-kok Gordon Ramsay.

Welke Nederlandse regisseur en controversiële columnist werd in 2004 in Amsterdam op straat bloederig vermoord? Hij kwam voordien voornamelijk in het nieuws door zijn straffe uitspraken ten opzichte van de joodse gemeenschap.


Waar werd het Europees Kampioenschap Voetbal 2004 gespeeld?