Pubquizvragen series

169 resultaten

Pubquiz vraag Series 6029

Ik lees de namen van de personages van een bepaalde serie voor en jullie geven ons welke serie we zoeken? We laten natuurlijk het hoofdpersonage weg.

  • Rollo Lothbruck
  • Floki
  • Ivar Ragnarsson
  • Aethelstan
  • Odo
Welke reeks zoeken we?

Goed zo !
Pubquiz vraag Netflix 6017

B. Eveneens 7 seizoenen werden ons geschonken van het goeie 'Orange is the new black'. Die reeks is gebaseerd op de autobiografie met dezelfde titel van een Amerikaanse vrouw die daarin haar wedervaren in de Amerikaanse petoet te boek stelt. Graag haar naam?

Goed zo !

A. U hoort de 'theme song' uit de begingeneriek van een bekende Amerikaanse serie, afgeklokt op 7 seizoenen. Welke?

Goed zo !
Pubquiz vraag Series 5972

14) Welke TV-serie herken je hier?

Goed zo !
Pubquiz vraag Series 5968

10) Van welke serie is dit een remake?

Goed zo !
Pubquiz vraag Netflix 5954

Begin 2019 kwam Netflix op de proppen met een wel heel speciale aflevering van de serie 'Black Mirror'. De kijker kreeg immers zelf de controle over hoe het verhaal verliep en eindigde. Het verhaal zelf gaat over Stefan, een mentaal labiele computerprogrammeur die een revolutionair computergame probeert te voltooien. Naargelang het verhaal vordert, daalt Stefan verder af in de waanzin en vervagen de grenzen tussen fictie en realiteit. De naam van de aflevering is eveneens de naam van het game dat Stefan probeert te programmeren. Welke naam is dat?

Goed zo !
Pubquiz vraag Series 5942

Britse komische televisieserie, geschreven door Jimmy Perry en David Croft, die liep van 1990 tot 1993. Hoofdrollen waren er voor onder andere Paul Shane, Jeffrey Holland en Su Pollard. De serie speelt zich af in de jaren '20 en draait rond het aristocratische gezin Meldrum en hun bediendes; er wordt de spot gedreven met het upstairs and downstairs-systeem dat toen nog bestond. Naam van deze serie?

Goed zo !
Pubquiz vraag Series 5791

Als u al uw kanalen die u kan nemen nog eens afzapt, is er een grote kans dat je deze dame en haar pantoffelheld nog wel eens ergens tegenkomt.
Graag de naam van dit Engels komisch feuilleton.

Goed zo !
Pubquiz vraag Game of Thrones 5680

Welke functie hebben de personages Jon Arryn, Eddard Stark, Tyrion Lannister en Tywin Lannister gemeen?

Goed zo !
Pubquiz vraag Netflix 5674

Een vermiste jongen, een overheidslab vol geheimen en een moeder die niet rust tot haar zoon is terug gevonden. We zoeken een scifi-reeks dat slechts twee weken na de release 'Orange Is The New Black' van de troon stootte als populairste Netflix-serie.

Goed zo !
Pubquiz vraag Series 5668
© Bundesarchiv, B

De Duitse acteur Horst Tappert overleed in 2008. Pas in 2013 raakte bekend dat Tappert bij de Waffen-SS gediend had. Het Nederlandse MAX, Duitse ZDF en Belgische RTBF besloten daarop om de serie, waarmee Tappert bekend werd, niet meer uit te zenden. Welke krimiserie was dat?

Goed zo !
Pubquiz vraag Series 5608

Peppi en Kokki woonden in de gelijknamige televisieserie in een rivierboot. Wat is de naam van deze boot?

Goed zo !
Pubquiz vraag Series 5584

In Blackadder zagen we Hugh Laurie al in de rol van George. Zijn bekendste rol kwam er in 2004 als Dr Gregory House, een medisch genie die erg bot omgaat met zijn personeel en patienten. Zijn enige vriend is het hoofd van Oncologie. Wat is zijn naam?

Goed zo !
Pubquiz vraag Series 5189

We zoeken een personage dat bekend is uit de reeks Spongebob: Wie zien we hier op deze afbeelding? Graag zijn Nederlandstalige naam.

Goed zo !

“I see a red door and I want it painted black”… In de intro van welke tv-serie hoort u deze iconische lyrics van The Rolling Stones?

Goed zo !