Mogen we vragen om deze advertentie te bekijken?
Om onze kosten te compenseren,
tonen we deze reclame.
Na het bekijken van deze advertentie,
krijg je dit 2 uur niet meer te zien.

Pubquiz vraag 1781 Politiek

Quizvraag Amerikaanse presidenten 1781We zien hier het Amerikaans nationaal monument, Mount Rushmore, gelegen in de Black Hills in South Dakota. Van welke vier presidenten zijn dit de portretten?
Pubquiz vragen over Amerikaanse presidenten

Quizvraag Geschiedenis
De Amerikaanse president die we zoeken is in twee opzichten uniek: hij is de enige president die tijdens zijn presidentschap trouwde in het Witte Huis en hij is ook de enige president uit de geschiedenis met twee niet op elkaar volgende ambtstermijnen. Vandaar dat hij zowel de 22e als de 24e president van de VS was. Tussen die ambtstermijnen in stond de republikein Benjamin Harrison aan het roer. Welke democraat en tweevoudige president zoeken we?
Quizvraag Politiek
Wat is de bijnaam van de gepantserde limousine van de Amerikaanse president?
Quizvraag Films
Met welke documentaire probeerde de voormalige Amerikaanse presidentskandidaat Al Gore in 2006 de wereld wakker te schudden?
Quizvraag Politiek
James Garfield (1881), William McKinley (1901) en John F. Kennedy (1963) zijn 3 van de 4 Amerikaanse presidenten die tijdens hun regeerperiode werden vermoord. Wie is de vierde president die in dit rijtje thuishoort en die dus ook werd neergeschoten?