Mogen we vragen om deze advertentie te bekijken?
Om onze kosten te compenseren,
tonen we deze reclame.
Na het bekijken van deze advertentie,
krijg je dit 2 uur niet meer te zien.

Pubquiz vragen ontspanning

Filter op niveau van de vragen: Alle niveaus - Makkelijk - Gemiddeld - Moeilijk


Quizvraag Games 8077We zoeken een Western third-person shooter-computerspel uitgegeven in 2004 door Rockstar games voor Playstation en Xbox. Het hoofdpersonage in het spel is een meedogenloze premiejager die wraak neemt op zijn vermoorde vader Nate Harlow. Andere personages zijn onder meer generaal Diego, kolonel Daren en Buffalo soldier. In 2010 kwam er een vervolg en in 2018 verscheen de derde versie van het spel, weliswaar hebben beide vervolgen een lichtjes andere naam dan het oorspronkelijke game. Wat is de naam van het oorspronkelijke spel van 2004 waarin ook muziek van Ennio Morricone te horen is?Quizvraag Spellen 8042Welke gezelschapspel herken je?Quizvraag Spellen, Kaartspellen 8040Welke gezelschapspel herken je?Quizvraag Spellen 8039Welke gezelschapspel herken je?
Quizvraag Pokémon 7898Jeugdigen onder de quizzers kunnen hun hartje ophalen bij de volgende vraag. We zoeken namelijk een grondpokémon die door de aarde raast als een stenen worm. Hij kan evolueren in Steelix en is heel kwetsbaar voor water. De pokémon deelt zijn naam met de langste rivier op antarctica (32km). Hoe heet deze pokémon en dus ook de rivier.Quizvraag Speelgoed 7803Wat is de naam van dit speelgoed, gelijkend op meccano en lego. De plastieken onderdelen kunnen op verschillende manieren worden geklikt.Quizvraag Spellen 7797Wat is de naam van dit spel met prachtig geïllustreerde kaarten? Bij dit gezellige bordspel is het belangrijk om je medespelers goed in te schatten en je verbeelding de vrije loop te laten gaan. Alle spelers hebben altijd zes kaarten in hun hand, waarop mysterieuze tekeningen te zien zijn. Om de beurt is een speler de verteller die een kaart uit zijn hand kiest en deze omschrijft. Dit kan door middel van een woord, een zin, het maken van een gebaar of zelfs een referentie naar een boek of film. Daarna moeten alle andere medespelers ook in het geheim een kaart uitkiezen die volgens hen past bij de zopas uitgesproken omschrijving.Quizvraag Ontspanning 7787

Wat is de franse roulette term die de croupier zegt wanneer er niet meer kan worden ingezet?
Quizvraag Kaartspellen 7766Hoe heet de pokerhand waarbij je twee zwarte azen en twee zwarte achten gedeeld krijgt? Tot op vandaag krijgt deze combinatie nog steeds dezelfde Engelstalige benaming. De term verwijst naar Wild Bill Hickok, die deze kaartcombinatie in handen had in Deadwood in 1876, toen hij in de rug werd geschoten.Quizvraag Speelgoed 7746Wat is de naam van dit speelgoed, een kijker waarin je een schijfje insteekt om dan naar mooie beelden te kunnen kijken?