Deze site gebruikt cookies. Als je op “accepteren” klikt, ga je hiermee akkoord.
Mogen we vragen om deze advertentie te bekijken?
Om onze kosten te compenseren, tonen we deze reclame, zo blijft de website gratis!
Na het bekijken van deze advertentie, krijg je dit 2 uur niet meer te zien.
De links zijn gecontroleerd en 100% veilig!

Anagrammen


Welke politicus zoeken we?

Anagram Bart TommeleinWelk beroep oefent deze man uit?

Anagram BloemenverkoperWelk beroep hebben de volgende personen? U krijgt enkel een punt als u beide opgaven juist heeft beantwoord. Voor alle duidelijkheid, het gaat om fictieve personen en u dient beroepen te vormen met de letters uit hun naam en de gemeente waaruit ze afkomstig zijn.

MARK DE LAATGOVE uit AS en MAREK U uit BELEM
Welk beroep heeft deze persoon?

Anagram Belastingsconsulent
Welk beroep heeft deze man?

Anagram TandartsassistentWat is het beroep van Tom Mans uit Ieper? U dient het beroep te vormen met alle letters uit zijn naam en de gemeente waaruit de persoon afkomstig is.

Anagram PianostemmerWelk beroep heeft de volgende persoon? Voor alle duidelijkheid, het gaat om een fictieve persoon en u dient het beroep te vormen.

Anagram OnderhoudstechnicusWelk beroep heeft de volgende persoon? Voor alle duidelijkheid, het gaat om een fictieve persoon en u dient het beroep te vormen met de letters uit de naam en de gemeente waaruit de persoon afkomstig is.

Anagram Fotomodel
Welk beroep heeft de volgende persoon? Voor alle duidelijkheid, het gaat om een fictieve persoon en u dient het beroep te vormen met de letters uit hun naam en de gemeente waaruit de persoon afkomstig is. Het beroep moet terug te vinden zijn in het groene boekje.

Anagram AmbulancierWelk beroep heeft de volgende persoon? Voor alle duidelijkheid, het gaat om een fictieve persoon en u dient het beroep te vormen met de letters uit hun naam en de gemeente waaruit de persoon afkomstig is. Het beroep moet terug te vinden zijn in het groene boekje.

Anagram Preventieadviseur