Mogen we vragen om deze advertentie te bekijken?
Om onze kosten te compenseren,
tonen we deze reclame.
Na het bekijken van deze advertentie,
krijg je dit 2 uur niet meer te zien.

Pubquiz vraag knuffelbeer 2022

Quizvraag Ontspanning 8709Dit karakter komt uit een horror-game, Poppy Playtime. De blauwe pop was een schattig knuffeltje, maar werd door experimenten een bloeddorstige moordenaar. Ondertussen is het zeer populair geworden bij kinderen als knuffelbeer. Wat is de naam van dit monster?
Pubquiz vragen over Ontspanning

Quizvraag Ontspanning
A. U ziet een foto uit een game, gemaakt in 2003 door Ubisoft voor de PC en een hele rist consoles. Het spel won verschillende Game of the Year-titels en kreeg nog een aantal vervolgen, alsook een filmversie in 2010. In het spel kan de speler gebruik maken van de 'Dagger of Time', een dolk waarmee je de tijd kan terugdraaien om zo uit netelige situaties te ontsnappen. Naam van deze reeks van games.
Quizvraag Ontspanning
Wat is de naam van dit speelgoed, gelijkend op meccano en lego. De plastieken onderdelen kunnen op verschillende manieren worden geklikt.
Quizvraag Ontspanning
Het is een serie race-games voor diverse PlayStation platforms. De reeks wordt ontwikkeld door de Japanse gamestudio Polyphony Digital en uitgegeven door Sony Interactive Entertainment. Het eerste game in de reeks kwam in 1997 op de markt. Intussen bestaan er al een twaalftal versies. De speler krijgt een zeer realistische rijervaring, zodat men gerust kan spreken van een rijsimulator. Welke game-reeks?
Quizvraag Ontspanning
We zien een schermafdruk van een bekend spelletje dat standaard meegeleverd werd bij de vroegere versies van Windows. Hoe heet dit ook alweer?