Mogen we vragen om deze advertentie te bekijken?
Om onze kosten te compenseren,
tonen we deze reclame.
Na het bekijken van deze advertentie,
krijg je dit 2 uur niet meer te zien.

Pubquiz vraag 1811 Economie

Quizvraag Automerken 1811In de auto-industrie hoor je wel eens spreken over de PSA-groep. Welke 2 bekende automerken vormen samen de PSA-groep?
Pubquiz vragen over Economie

Quizvraag Economie
Hier zien we een vliegtuig genoemd naar een Nederlandse vliegtuigfabrikant dat failliet ging in 1996. De Nederlandse restant is nu een fabrikant van vliegtuigonderdelen. Hoe heet dit merk?
Quizvraag Economie
Dit is een logo dat fungeerde als collectief teken voor de opwekking van elektriciteit in de Verenigde Staten en andere landen voor meer dan zeven decennia. Wat is de naam van dit figuurtje dat voor het eerst gebruikt werd door de Alabama Power Company?
Quizvraag Economie
Wat is de naam van de uit Amerika overgewaaide dag waarop traditiegetrouw de kerstaankopen worden begonnen? Dit is de dag na Thanksgiving.
Quizvraag Economie
Op 23 september 2019 raakte bekend dat reisorganisatie Thomas Cook met onmiddellijke ingang al haar activiteiten moest staken. Even later was er toch witte rook toen bekend raakte dat een Spaanse touroperator 62 reisbureaus overnam hier in Belgiƫ. Maar wat is de naam van deze Spaanse overnemer?