Mogen we vragen om deze advertentie te bekijken?
Om onze kosten te compenseren,
tonen we deze reclame.
Na het bekijken van deze advertentie,
krijg je dit 2 uur niet meer te zien.

Pubquiz vraag 3173 AardrijkskundeDeze eilanden vormen een Brits overzees gebiedsdeel. De eilandengroep wordt geclaimd door Argentinië. Wat is de naam van deze zuidelijk gelegen eilanden?
Pubquiz vragen over Eilanden

Quizvraag Aardrijkskunde
Het grootste eiland ter wereld met een bevolking van ongeveer 57.000 inwoners is het dunst bevolkte land van de wereld. De economie steunt voornamelijk op visvangst, jacht, schapenteelt en het toerisme. De eerste bewoners waren indianen maar door de verschillende instromen van Amerikaanse en Europese volkeren heeft de bevolking voor de naam ‘Inuit’ gekozen. Welk eiland zoeken wij?
Quizvraag Aardrijkskunde
Athene is de hoofdstad van Griekenland, dat is algemeen gekend. Maar wat is de hoofdstad van het eiland Kreta?
Quizvraag Aardrijkskunde
We zoeken de naam van een eiland in de Ierse zee. Een opvallend verschijnsel op het eiland is dat de huiskattenpopulatie grotendeels staartloos of stompstaartig is. Op de straten van het eiland worden jaarlijks drie motorraces georganiseerd. Mark cavendish is er geboren.
Quizvraag Aardrijkskunde
Welke eilandenstaat is gelegen in de Middellandse zee, is een republiek en ligt ten zuiden van Sicilië? Sinds 1934 is ook Engels hier een officiële landstaal, voorheen was dat Italiaans.