Mogen we vragen om deze advertentie te bekijken?
Om onze kosten te compenseren,
tonen we deze reclame.
Na het bekijken van deze advertentie,
krijg je dit 2 uur niet meer te zien.

Pubquiz vraag 4964 FilmsWe zoeken een Amerikaanse apocalyptische komediefilm uit 2013, geschreven, geproduceerd en geregisseerd door Seth Rogen en Evan Goldberg. Hier het begin:

Jay Baruchel keert voor het eerst in een jaar terug naar Los Angeles en herenigt met zijn maat Seth Rogen. Rogen haalt hem over om naar een housewarming van James Franco te gaan. Eenmaal aangekomen heeft Baruchel moeite om zich te mengen met de bekendheden, die allemaal zijn gefocust op seks en drugs.
Pubquiz vragen over Films

Quizvraag Films
Recensies kunnen films maken of kraken, Zo ook deze website. De naam van deze site is afgeleid van de vroegere gewoonte om dingen te gooien naar mensen die een niet al te deftig optreden gaven. Graag de naam van deze website.
Quizvraag Films
In 2021 werden in Los Angeles voor de 93e keer de Oscars uitgereikt. Welke film won drie Oscars, waaronder die van beste film en regie?
Quizvraag Films
Wat is de titel van deze Amerikaanse dramafilm uit 1963 onder regie van Nicholas Ray? De film gaat over de Bokseropstand in Peking in 1900.
Quizvraag Films
Herbie is, naast de Coloradokever, onze favoriete beatle! Deze dolle volkswagen had in zijn 5 films steeds dezelfde nummer op zijn carrosserie Weet je nog welke?