Mogen we vragen om deze advertentie te bekijken?
Om onze kosten te compenseren,
tonen we deze reclame.
Na het bekijken van deze advertentie,
krijg je dit 2 uur niet meer te zien.

Pubquiz vraag 5557 Geneeskunde en lichaam

Quizvraag Geneeskunde en lichaam 5557Om scherp te zien moeten de lichtstralen van de buitenwereld exact samenvallen op het netvlies. Hiervoor worden de lichtstralen gebroken door de lens, maar ook nog door een ander onderdeel van het oog. Welk deel zoeken we?
Pubquiz vragen over Geneeskunde en lichaam

Quizvraag Geneeskunde en lichaam
Religie en wetenschap ontmoeten elkaar vaak. Hoe heet het grootste bot van de wervelkolom? Het is driehoekig van vorm en bestaat uit drie tot vijf samengroeiende wervels
Quizvraag Geneeskunde en lichaam
We zoeken de naam van een piercing die vlak onder de onderlip gedragen wordt. Deze piercing kan in het midden van de onderlip worden geplaatst of aan de zijkant. Zowel vlak onder de lip als een stukje meer richting de kin behoren tot de mogelijkheden. Welke naam zoeken we?
Quizvraag Geneeskunde en lichaam
Het coronavirus is de eerste maanden van 2020 niet meer uit ons nieuws te denken. Het virus begon eind 2019 in China. Wij zoeken de stad waar dit virus uitbrak.
Quizvraag Geneeskunde en lichaam
In pathologische vorm is paranoia het gevoel in de gaten gehouden, achtervolgd of bedreigd te worden, zonder dat zoiets daadwerkelijk het geval is. Paranoïde mensen verkeren bijvoorbeeld in de waan dat zij worden gevolgd, dat mensen 's nachts in hun huis inbreken en rondlopen... Wat is de naam van dit syndroom?