Pubquiz vraag 5933 Muziek

Album van Michael Jackson uit 1979, met daarop hits zoals 'She's out of my life' en 'Dont't stop 'till you get enough'.

Goed zo !


Meer pubquiz vragen over Muziek

Quizvraag Muziek

Tim Bergling was een Zweeds dj en muziekproducent. Zijn artiestennaam is een pseudoniem gebaseerd op het laagste niveau in de boeddhistische hel. Eerder bracht hij ook enkele nummers uit onder de namen Tim Berg en Tom Hangs. Hij brak internationaal door met zijn hitsingle Bromance en behaalde successen met onder meer Levels, Wake Me Up, Hey Brother, Waiting for Love, Addicted to You, The Nights, Without You en het postuum uitgebrachte SOS. Wat is de artiestennaam waaronder hij wereldwijd doorbrak?

Bekijk antwoord

Quizvraag Muziek

Om een lied op het juiste tempo te leren zingen of spelen, kan u een zoals vroeger een toestel gebruiken dat je hierbij helpt. Tegenwoordig vindt u ook elektronische varianten, maar dat vroegere toestel is toch noch het leukste. Geef de naam ervan.

Bekijk antwoord

Quizvraag Muziek

We zoeken de naam van een Nederlandse rockband die internationaal succes heeft gehad met hits als Radar Love, Twilight Zone en When the Lady Smiles. Hun albums droegen de namen Moontan en Cut.

Bekijk antwoord

Quizvraag Muziek

We zoeken de naam van een Duitse componist en producent van filmmuziek. Hij is één van de bekendste filmcomponisten van de moderne filmmuziek. Zo componeerde hij muziek voor meer dan 150 soundtracks waaronder Gladiator, Pirates of the Carribean en The Lion King. Voor deze laatste soundtrack won hij een Oscar. Wat is de naam van deze Duitse componist?

Bekijk antwoord

Quizvraag Muziek

Hoe heet de CD van Adele die uitgebacht is door XL Recordings in 2015 met de mega hit Hello?

Bekijk antwoord

Quizvraag Muziek

Tijdens een muziekfestival in de Amerikaannse staat Texas ontstond er chaos en vielen er minstens 8 doden. Het incident gebeurde tijdens een tweedaags festival van de Amerikaanse rapper Travis Scott. Wat is de naam van dit festival?

Bekijk antwoord

Quizvraag Muziek

Welke Franse zangeres stierf op 7 januari 2018 aan de gevolgen van kanker. Ze is onder andere bekend van haar relaties met Claude François en Michel Berger.

Bekijk antwoord

Quizvraag Muziek

We zoeken een Amerikaans singer-songwriter en gitariste. In haar vroege werk bespeelde ze bij voorkeur de slidegitaar. Na een uitstapje in 2002 naar de popmuziek keerde ze terug naar de blues- en rockmuziek. Ze had onder meer relaties met Eric Clapton en Lance Armstrong.

Bekijk antwoord