Mogen we vragen om deze advertentie te bekijken?
Om onze kosten te compenseren,
tonen we deze reclame.
Na het bekijken van deze advertentie,
krijg je dit 2 uur niet meer te zien.

Pubquiz vraag 7764 Informatica

Quizvraag Informatica 7764Wat is de naam van deze website die je de mogelijkheid biedt om verschillende talen op een speelse en gevarieerde manier te leren. De nieuwe talen worden ondersteund met beeld, geluid en tekst en zijn verdeeld in verschillende reeksen. Op elke reeks kan je jezelf testen. Als het weer tijd is om een les verder te zetten of te herhalen, krijg je automatisch een herinnering.
Pubquiz vragen over Informatica

Quizvraag Informatica
Waarvoor staat volgende afkorting: IBM?
Quizvraag Informatica
Deze man, geboren in 1966, is een internetondernemer. Wij kennen hem vooral als de oprichter van Wikipedia. Een tijd geleden kwam je zijn smoelwerk af en toe tegen op Wikipedia, smekend voor een gift. Wat is nu weer de naam van deze man?
Quizvraag Informatica
"Question mark in space on a horse", dit was de zoekterm om deze afbeelding te genereren met een AI tool. De tool is een kunstmatig intelligentieprogramma dat beelden creƫert uit tekstuele beschrijvingen. Sinds september 2022 is het beschikbaar voor het brede publiek. Over welke tool hebben we het hier?
Quizvraag Informatica
Het is de basis van ieder computerprogramma. Het is een eindigende reeks van instructies die vanuit een gegeven begintoestand naar een beoogd doel leidt. De instructies kunnen omgaan met verschillende voorvallen die mogelijks optreden tijdens de uitvoering. Het woord dat we zoeken is vernoemd naar de Perzische wiskundige Al-Chwarizmi.