Mogen we vragen om deze advertentie te bekijken?
Om onze kosten te compenseren,
tonen we deze reclame.
Na het bekijken van deze advertentie,
krijg je dit 2 uur niet meer te zien.

Pubquiz vraag lockddown parties

Quizvraag Politiek 8738In 2021 waren er schandalen waarbij Brits premier Boris Johnson in volle lockdown meerdere feestjes zou georganiseerd hebben in zijn ambtswoning. De feestjes gingen grotendeels door in de ambtswoning van de premier. Wat is het adres? We zoeken de straat en huisnummer.
Pubquiz vragen over Politiek

Quizvraag Politiek
Australië stond eind 2019, begin 2020, in brand. Door zijn aanpak in deze natuurramp, lag de premier van Australië onder vuur. Wat is zijn naam?
Quizvraag Politiek
Naast Trump, Putin en de paus kan deze man ook beschouwd worden als één van de machtigste mannen ter wereld. Graag de naam van deze president van China.
Quizvraag Politiek
In West-Europa kennen we sinds de Tweede wereldoorlog de langste periode van vrede sinds mensenheugenis. De Europese Unie slaat zichzelf (misschien wel terecht) op de borst als garantie voor vrede op het oude continent. Aan de overkant van het kanaal lijken de Brexiteers hier weinig van onder de indruk en willen zo snel mogelijk uit de Unie. De gemoederen tussen Brexiteers en Remainers laaien vaak hoog op en kende in 2006 in aanloop voor het referendum een dieptepunt toen een Labourparlementslid vermoord werd omwille van haar pro-Europa campagne. We zoeken de naam van deze Britse politica.
Quizvraag Politiek
Niemand op het Britse eiland kan mooier ‘Order, order’ roepen dan deze man. In september 2019 kondigde hij zijn afscheid aan als Speaker (voorzitter) van het Lagerhuis. Wat is zijn naam?