Mogen we vragen om deze advertentie te bekijken?
Om onze kosten te compenseren,
tonen we deze reclame.
Na het bekijken van deze advertentie,
krijg je dit 2 uur niet meer te zien.

Pubquiz vraag serie met captain Peacock, mr. Humphries en mrs. Slocombe.

Quizvraag series 8871De Vlaamse commerciële zender VTM Gold zet in op heruitzendingen van klassiekers. Tussen de Vlaamse klassiekers zoals Zomerrust, Nonkel Jef en SOS Piet door verschijnt af en toe een internationale reeks. Zo ook deze reeks uit de jaren 70 die zich afspeelt op de dames- en herenkleding van het fictieve Londense warenhuis Grace Brothers. Enkele bekende personages uit de serie zijn captain Peacock, mr. Humphries en natuurlijk mrs. Slocombe.
Pubquiz vragen over series

Quizvraag Series
Van u vernemen we graag de naam van deze Amerikaanse dramaserie. De reeks, die gebaseerd werd op de gelijknamige roman van schrijfster Margaret Atwood, werd ontwikkeld door Bruce Miller. De hoofdrol wordt vertolkt door Elisabeth Moss. Het was de eerste serie van een streamingdienst die bekroond werd met de Emmy Award voor beste dramaserie. De serie speelt zich af in een dystopische nabije toekomst.
Quizvraag Series
Een korte vraag. Wat is de naam van deze onhandige detective uit de gelijknamige animatieserie uit de jaren 80?
Quizvraag Series
Deze Amerikaanse actrice brak in 1999 door in de film Mumford. Sinds 2011 heeft ze de hoofdrol in de sitcom New Girl. Wat is haar echte naam?
Quizvraag Series
Ik lees de namen van de personages van een bepaalde serie voor en jullie geven ons welke serie we zoeken? We laten natuurlijk het hoofdpersonage weg.
  • Rollo Lothbruck
  • Floki
  • Ivar Ragnarsson
  • Aethelstan
  • Odo
Welke reeks zoeken we?