Pubquiz vraag popzangeres en rapper

popzangeres en rapper
© Andy Witchger

Hoewel ze een klassieke opleiding achter de rug heeft, ken je haar vooral als popzangeres en rapper. Ze is trots op haar lichaam en staat erom bekend zich in te zetten voor body positivity. Zo poseerde ze onlangs nog in een wel zeer kleine bikini. Als u het ons vraagt gaat het niet over haar gewicht, maar over haar uitzonderlijk talent. Op 24 februari 2023 staat ze in het sportpaleis. We zijn benieuwd wat ze nu weer in petto zal hebben. Graag haar artiestennaam.

Goed zo !


Meer pubquiz vragen over Muziek

Quizvraag Muziek

Deze Nederlandse zangere is overleden op 78 jarige leeftijd. Ze zong veel vertaalde nummers van Jacques Brel en werkte vaak samen met Ramses Shaffy. Met hem boekte ze haar grootste succes: "Pastorale". Wat is haar naam?

Bekijk antwoord

Quizvraag Muziek

Het liedje “Video killed the radio star”, de eerste en bekendste single van een Britse band die eind jaren ‘70 een belangrijke rol speelde bij de opkomst van de elektronische popmuziek. Wat is de naam van deze band?

Bekijk antwoord

Quizvraag Muziek

De frontzanger van de Britse dancegroep The Prodigy is overleden op 4 maart 2019. Wat was de naam van deze zanger?

Bekijk antwoord

Quizvraag Muziek

Deze Duitse band die opgericht werd in 1970 wordt beschouwd als een van de pioniers van de latere technomuziek. Wat is de naam van de band?

Bekijk antwoord

Quizvraag Muziek

Deze Amerikaanse hiphopartiest werd ook bekend door op MTV auto’s in miserabele toestand op te fleuren. In zijn bekendste nummer zong hij samen met Snoop Dogg over een letter. Wat is de artiestennaam van de hiphopartiest die we zoeken?

Bekijk antwoord

Quizvraag Muziek

We zoeken de artiestennaam van Tom Neuwirth, die het nummer "Rise like a phoenix" bracht op de Eurovision Song Contest in 2014.

Bekijk antwoord

Quizvraag Muziek

Welk muziekinstrument zie je hier?

Bekijk antwoord

Quizvraag Muziek

Hij worstelde al een tijdje met gezondheidsproblemen en overleed op Kerstavond. Samen met Sister Bliss en Rolo richtte hij de danceformatie Faithless op waarvan hij frontman was. Je mag nog even genieten van zijn stem terwijl je zijn naam opschrijft. Zowel zijn echte naam als zijn artiestennaam keuren we goed.

Bekijk antwoord