Mogen we vragen om deze advertentie te bekijken?
Om onze kosten te compenseren,
tonen we deze reclame.
Na het bekijken van deze advertentie,
krijg je dit 2 uur niet meer te zien.

Pubquiz vraag Amerikaanse dramafilm uit 1963

Quizvraag Films 8971Wat is de titel van deze Amerikaanse dramafilm uit 1963 onder regie van Nicholas Ray? De film gaat over de Bokseropstand in Peking in 1900.
Pubquiz vragen over Films

Quizvraag Films
Deze film was een van de best bezochte en meest succesvolle films van 1988 en won vier Oscars. Het hoofdpersonage is gebaseerd op Kim Peek en Leslie Lemke, verstandelijk beperkte mannen met savantsyndroom. Geef de titel.
Quizvraag Films
In deze Amerikaanse rampenfilm uit 2004 probeert weerdeskundige Jack Hall met weinig succes de mensen te waarschuwen voor de invloed die de opwarming van de aardbol zal hebben op het klimaat. Pas wanneer het noordelijk halfrond daadwerkelijk het slachtoffer wordt van tornado’s, overstromingen en extreem lage temperaturen wordt hij eindelijk serieus genomen. Terwijl het zuiden van Amerika in allerijl wordt geëvacueerd, wordt de noorderlingen geadviseerd om binnen te blijven en op het beste te hopen. Geef de titel van de film.
Quizvraag Films
De film waarover we het hebben bracht reeds meer dan 2,7 miljard dollar op en verscheen pas in 2009. De film won twee Golden Globes en drie Oscars. De film speelt zich af in de toekomst op een buitenaardse planeet met een inheemse bevolking. Over welke 3D sciencefictionfilm van James Cameron hebben we het?
Quizvraag Films
De naam Mario Verstraete zegt jullie waarschijnlijk weinig. Hij was een MS patiënt die jarenlang vocht voor de euthanasiewetgeving in België. In 2012 maakt Nic Balthazar hier een film over waarin een fel vermagerd Koen De Graeve de rol van Mario op zich nam. Graag de naam van deze film.