Mogen we vragen om deze advertentie te bekijken?
Om onze kosten te compenseren, tonen we deze reclame, zo blijft de website gratis!
Na het bekijken van deze advertentie, krijg je dit 2 uur niet meer te zien.
De links zijn gecontroleerd en 100% veilig!

Quiz KLJ Nevele 2016

Quizronde 3: Alternatieve sportronde

R1: Flower PowerR2: 2 voor 1R3: Alternatieve sportrondeR4: 3trapsrondeAndere quiz
Organisatie quiz KLJ Nevele
Datum: 2016-09-10
Aantal ronden4
Aantal vragen52
Moeilijkheid57.55%Welke Britse komische dramafilm uit 2002 gaat over een jong Indische meisje dat zonder de weet van haar ouders gaat voetballen.Het is trouwens de eerste westerse film ooit uitgebracht in Noord-Korea. De film werd geregisseerd door Gurinder Chadha?Quizvraag Literatuur 2458In 2013 kwam het boek "Geen gezeik" uit hierin beschrijft Wim DE Bock het levensverhaal van een speler trainer, maar over wie gaat dit boek?

Quizen is plezant maar kampioen zijn ook. Wat is de echte naam van Pascaleke?

Op deze foto zien we de dame die rol had in de openingsceremonie van de jongst Olympische Spelen. Dit Braziliaans topmodel is vorige week verkozen toto het best verdienende model te wereld.ze was ook te zien in de film The Devil Wears Prada en is tevens het ex liefje van Leonardo DiCaprio?
Quizvraag Mode 2461Welke ex Anderlecht speler hoopt niet alleen bekend te worden als voetballer maar ook met het uitbrengen van zijn kledinglijn DYJ code?Quizvraag Strips 2465Van Welke Suske en Wiske album zien we hier de cover?

Welke ex NVA'er en ex VLD'er kwam zwaar in opspraak toen hij een VTM journalist meenam in de cel van Marc Dutroux?

Wouter Vandenhaute is de ex baas van Woestijnvis en de oprichter van Flanders Classics, organisator van verschillende koersen waaronder De ronde van Vlaanderen. Maar minstens even bekend, is zijn wederhelft. Welke presentatrice zoeken we?Volgende ronde

R1: Flower PowerR2: 2 voor 1R3: Alternatieve sportrondeR4: 3trapsrondeAndere quiz