KLJ Nevele 2016

Quizronde 3: Alternatieve sportronde

Organisatie quiz: KLJ Nevele

Aantal ronden: 4

Aantal vragen: 52

Moeilijkheid: 90.32 %

Welke Britse komische dramafilm uit 2002 gaat over een jong Indische meisje dat zonder de weet van haar ouders gaat voetballen.Het is trouwens de eerste westerse film ooit uitgebracht in Noord-Korea. De film werd geregisseerd door Gurinder Chadha?

Goed zo !
Pubquiz vraag Auteurs Voetbal Trainers 2458

In 2013 kwam het boek "Geen gezeik" uit hierin beschrijft Wim DE Bock het levensverhaal van een speler trainer, maar over wie gaat dit boek?

Goed zo !

Quizen is plezant maar kampioen zijn ook. Wat is de echte naam van Pascaleke?

Goed zo !

Op deze foto zien we de dame die rol had in de openingsceremonie van de jongst Olympische Spelen. Dit Braziliaans topmodel is vorige week verkozen toto het best verdienende model te wereld.ze was ook te zien in de film The Devil Wears Prada en is tevens het ex liefje van Leonardo DiCaprio?

Goed zo !
Pubquiz vraag Voetbal 2461

Welke ex Anderlecht speler hoopt niet alleen bekend te worden als voetballer maar ook met het uitbrengen van zijn kledinglijn DYJ code?

Goed zo !
Pubquiz vraag Suske en Wiske 2465

Van Welke Suske en Wiske album zien we hier de cover?

Goed zo !

Welke ex NVA'er en ex VLD'er kwam zwaar in opspraak toen hij een VTM journalist meenam in de cel van Marc Dutroux?

Goed zo !

Wouter Vandenhaute is de ex baas van Woestijnvis en de oprichter van Flanders Classics, organisator van verschillende koersen waaronder De ronde van Vlaanderen. Maar minstens even bekend, is zijn wederhelft. Welke presentatrice zoeken we?

Goed zo !