Gemakkelijke pubquizvragen series

137 resultaten

Pubquiz vraag Actrices Babes 1799

Wat is de naam van deze knappe Amerikaans/Canadees actrice van Koreaanse afkomst.? Ze is vooral bekend van haar rol als Sharon Valerii in Battlestar Galactica en van de televisieserie Hawaii Five-0.

Goed zo !
Pubquiz vraag Series 1774

In de Scandinavische serie The Bridge wordt er in het eerste seizoen een doormidden gezaagd lijk gevonden op de Sontbrug. Tussen welke twee landen ligt deze brug?

Goed zo !
Pubquiz vraag Acteurs 1726

Hier zien we de acteur David Duchovny uit de serie Californication. Voor de meeste onder jullie komt dit gezicht bekender voor uit een andere serie uit 1998. De serie is bedacht door Chris Carter. Later werd er ook een film uitgebracht. Wat is de naam van de serie?

Goed zo !
Pubquiz vraag Lost 1697

Voor alle fans van de serie Lost is dit een simpele vraag. Wat waren de magische nummers die doorheen heel de serie terug kwamen? Met deze cijfers won Hurley de lotto.

Goed zo !
Pubquiz vraag Presidenten Netflix 1696

Hoe heet het personage uit House of Cards gespeeld door Kevin Spacey?

Goed zo !
Pubquiz vraag BBC Discovery Channel Dinosauriërs 1669

We zoeken een Engelse televisieserie uit 1999 over het bestaan van dinosaurussen. Dit was een coproductie tussen BBC en Discovery Channel. In België werd deze ingesproken door Vic De Wachter.

Goed zo !
Pubquiz vraag Series 1657

Allo allo is een wereldwijde zeer populaire komedieserie. Een bekend figuur hierin was de Franse verzetsstrijder is Michelle Dubois. Zij verschaft zich meer dan regelt de toegang tot een achterkamer van het café van Rene Artois langs het raam. Waarna ze steeds opent met dezelfde oneliner...

Goed zo !
Pubquiz vraag Café 1545

Ook opgedoekt is de serie Friends. Ieder van ons heeft wel een aflevering gezien waar Ross, Rachel, Chandler, Joey, Monica en Phoebe gezellig in de zetel zitten van hun favoriete koffiebar maar hoe heette deze plek waar Rachel en Gunther de koffie inschonken?

Goed zo !
Pubquiz vraag Series 1523

Wie vroeger naar de collega's keek kent waarschijnlijk nog de simpele Jomme Docx, de man die zeer graag over zijn zoon bezig was. Maar wat was de voornaam van die zoon?

Goed zo !
Pubquiz vraag Series 1511

Wat is de naam van de Amerikaanse televisieserie van bedenkers David Lynch en Mark Frost die zich afspeelde in een plaatsje aan de Canadese grens in de Amerikaanse staat Washington?

Goed zo !
Pubquiz vraag Acteurs 1460

In de serie Breaking Bad zien we Bryan Cranston als Walter Hartwell White. Na verloop van tijd zien we hebben een Meth (drugs) handelaar worden. Hiervoor gebruikt hij een alias. Welke is dat?

Goed zo !
Pubquiz vraag Netflix Drugs 1459

Hoe heet de Netflix serie die gaat over het leven van de drugs-Colombiaan Pablo Escobar?

Goed zo !
Pubquiz vraag Game of Thrones 1458

Wie is de schrijver van de boeken waarop de serie Game Of Thrones is gebasseerd?

Goed zo !
Pubquiz vraag Moord 1254

Wat was de naam van het vermoorde meisje in de serie Twin Peaks?

Goed zo !

Welke topserie over wereldoorlog II maakte Tom Hanks met Steven Spielberg?

Goed zo !