Mogen we vragen om deze advertentie te bekijken?
Om onze kosten te compenseren, tonen we deze reclame, zo blijft de website gratis!
Na het bekijken van deze advertentie, krijg je dit 2 uur niet meer te zien.
De links zijn gecontroleerd en 100% veilig!

Moeilijke pubquiz vragen series

Filter op niveau van de vragen: Alle niveau's - Makkelijk - Gemiddeld - Moeilijk


Quizvraag Acteurs 2383De hoofdacteur uit The Sopranos, James Gandolfini, overleed in 2013. Naast hem speelde deze acteur de tweede hoofdrol in The Sopranos. Wat is zijn naam?Quizvraag Actrices 2365We zien hier Joan Holloway uit de serie Mad Men. Ze won in 2009 de prijs voor "beste actrice in een dramaserie" op het "Festival de télévision de Monte-Carlo" voor haar rol. Wat is haar echte naam?

Wat is de naam van deze Amerikaanse acteur? Hij speelde onder meer Al Bundy in alle 261 afleveringen van Married... with Children, waarvoor hij in zowel 1992 als 1993 werd genomineerd voor een Golden Globe.Quizvraag Wereldoorlog 2, Oorlog 1975Deze tiendelige televisieserie uit 2001 gaat over de Tweede Wereldoorlog waarin de rol van de Easy Company van het 506th Parachute Infantry Regiment, US 101st Airborne Division, in de oorlog wordt getoond. Het is een coproductie. Door welke twee producers is dit een productie?
Quizvraag Friends, Actrices 1828De sitcom Friends was van 1994 tot en met 2004 een enorm succes. Dit kwam onder andere door Jennifer Aniston en Courteney Cox en Phoebe Buffay. Wat was Phoebe Buffay haar echte naam nu ook al weer?Quizvraag Actrices, Babes 1799Wat is de naam van deze knappe Amerikaans/Canadees actrice van Koreaanse afkomst.? Ze is vooral bekend van haar rol als Sharon Valerii in Battlestar Galactica en van de televisieserie Hawaii Five-0.Quizvraag Lost 1697Voor alle fans van de serie Lost is dit een simpele vraag. Wat waren de magische nummers die doorheen heel de serie terug kwamen? Met deze cijfers won Hurley de lotto.Quizvraag Acteurs 1460In de serie Breaking Bad zien we Bryan Cranston als Walter Hartwell White. Na verloop van tijd zien we hebben een Meth (drugs) handelaar worden. Hiervoor gebruikt hij een alias. Welke is dat?


Welke topserie over wereldoorlog II maakte Tom Hanks met Steven Spielberg?

Wat is het huisnummer van The Simpsons?

A. 24 B. 42 C. 247 D. 742