Mogen we vragen om deze advertentie te bekijken?
Om onze kosten te compenseren,
tonen we deze reclame.
Na het bekijken van deze advertentie,
krijg je dit 2 uur niet meer te zien.

Pubquiz vraag 1281 AlgemeenHoe heet het als je 25 jaar getrouwd bent?
Pubquiz vragen over Algemeen

Quizvraag Algemeen
In de optica is dit een (meestal ronde of veelhoekige) opening in de lichtbaan van een lens of objectief die een bepaalde hoeveelheid licht door kan laten of tegenhouden. Het midden valt samen met de optische as van de binnenvallende lichtbundel in het instrument of objectief. Wat zoeken we?
Quizvraag Algemeen
Op 4 augustus 2020 vonden er twee explosies plaats in een haven. De kracht van de tweede explosie resulteerde in een ramp die minstens 181 doden en ruim 6.000 gewonden eiste en grootschalige schade door de hele stad aanrichtte. In welke stad vonden deze twee explosies plaats?
Quizvraag Algemeen
In de aanloop naar Sinterklaas duiken er tegenwoordig altijd protesten op. Welke term wordt in de Verenigde Staten gebruikt voor een geschminkt gezicht dat wordt gebruikt om een karikatuur van een Afro-Amerikaanse slaaf op te voeren?
Quizvraag Algemeen
We zoeken de naam van de kerncentrale die ligt bij de stad Enerhodar op ongeveer vijftig kilometer van Zaporizja direct aan de rivier de Dnjepr en is Europa's grootste kerncentrale. De kwam vaak in het nieuws in 2022 door de aanwezigheid van de Russische troepen.