Mogen we vragen om deze advertentie te bekijken?
Om onze kosten te compenseren,
tonen we deze reclame.
Na het bekijken van deze advertentie,
krijg je dit 2 uur niet meer te zien.

Pubquiz vraag 1523 Series

Quizvraag Series 1523Wie vroeger naar de collega's keek kent waarschijnlijk nog de simpele Jomme Docx, de man die zeer graag over zijn zoon bezig was. Maar wat was de voornaam van die zoon?
Pubquiz vragen over Series

Quizvraag Series
14) Welke TV-serie herken je hier?
Quizvraag Series
Hoe heet het personage uit House of Cards gespeeld door Kevin Spacey?
Quizvraag Series
Van deze Amerikaanse dramaserie werd eind vorig jaar een eenmalige miniserie uitgezonden die een vervolg was op de oorspronkelijke reeks die liep van 2000 tot 2007. Lauren Graham speelt Lorelai een opstandige en eigenwijze dochter van twee republikeinen. Op haar zestiende kreeg ze een dochter Rory. De serie draait vooral over de moderne en hechte relatie die de twee met elkaar hebben. Hoe heet deze vrouwenserie?
Quizvraag Series
De serie die we zoeken liep van 2008 tot 2013. De serie volgt Walter White die op het moment dat zijn vrouw onverwacht zwanger is van hun tweede kind te horen krijgt dat hij longkanker heeft. Om ervoor te zorgen dat zijn gezin na zijn dood niet in een financiƫle crisis belandt en tevens om zijn eigen behandelingen te betalen, besluit Walter over te schakelen op een leven als misdadiger en start hij met de productie en verkoop van de drug crystal meth.