Pubquiz vraag 1523 Series

Quizvraag Series 1523

Wie vroeger naar de collega's keek kent waarschijnlijk nog de simpele Jomme Docx, de man die zeer graag over zijn zoon bezig was. Maar wat was de voornaam van die zoon?

Goed zo !

Meer pubquiz vragen over Series

Quizvraag Series

Captain Kirk-acteur is sinds oktober 2021 de oudste mens die in de ruimte is geweest. Hij vloog in een New Shepard draagraket van Blue Origin. Hij is vooral bekend als Captain James T. Kirk uit "Star Trek", en mag zich met zijn 90 lentes vanaf oktober 2021 de oudste mens in de ruimte noemen. Wat is zijn echte naam?

Bekijk antwoord

Quizvraag Series

Ook opgedoekt is de serie Friends. Ieder van ons heeft wel een aflevering gezien waar Ross, Rachel, Chandler, Joey, Monica en Phoebe gezellig in de zetel zitten van hun favoriete koffiebar maar hoe heette deze plek waar Rachel en Gunther de koffie inschonken?

Bekijk antwoord

Quizvraag Series

Brains is al jaren het uithangbord van onze kwis. Dit personage komt uit een Britse sciencefictionserie gemaakt in de jaren zestig door Gerry Anderson en zijn vrouw Sylvia. De serie draait om de organisatie International Rescue, een organisatie die als doel heeft rampen te bestrijden met geavanceerde machines en apparatuur. De serie bestaat uit 32 afleveringen van ongeveer 50 minuten en twee films. Graag de naam van deze serie.

Bekijk antwoord

Quizvraag Series

Als je zou kijken naar de beste Britse tv-series van de laatste jaren, dan mag deze hierin zeker niet ontbreken. Dit Kostuumdrama speelt zich af in de periode 1912-1925 en beschrijft de grote klassenverschillen van die tijd in het Engels landhuis van de graaf en gravin van Grantham. Naar welke Engelse serie zijn we opzoek?

Bekijk antwoord

Quizvraag Series

10) Van welke serie is dit een remake?

Bekijk antwoord

Quizvraag Series

"Don't mention the war". Een befaamde zinsnede uit de historische comedyreeks "Fawlty Towers". De aflevering waaruit deze zin kwam, is een tijdje offline gehaald. Wat is de titel van de aflevering waar we het hier over hebben?

Bekijk antwoord

Quizvraag Series

Wat is de naam van het hotel dat sinds 1990 in de soapserie 'Goede tijden, slechte tijden' dienst doet als decor? Het hotel kreeg in 2022 een opfrissing.

Bekijk antwoord

Quizvraag Series

Nooit leerden we de zeden en gebruiken van de oermens beter kennen dan bij de Flintstones, de animatiereeks van de Hanna Barbera studio uit de jaren 60. Alles draaide rond Fred en z’n buurman Barney. Fred was met zijn Wilma maar wat was de naam van Barney’s vrouwtje?

Bekijk antwoord