Mogen we vragen om deze advertentie te bekijken?
Om onze kosten te compenseren,
tonen we deze reclame.
Na het bekijken van deze advertentie,
krijg je dit 2 uur niet meer te zien.

Pubquiz vraag 3589 Informatica

Quizvraag Informatica 3589Wat is de naam van deze virusscanner?
Pubquiz vragen over Informatica

Quizvraag Informatica
Wat is de naam van dit digitaal lettertype uitgebracht door Microsoft in 1994? Het werd ontworpen als een casual lettertype voor informele documenten, en is gebaseerd op de vaak handgeschreven lettering in tekstballonnen van stripverhalen.
Quizvraag Informatica
"Question mark in space on a horse", dit was de zoekterm om deze afbeelding te genereren met een AI tool. De tool is een kunstmatig intelligentieprogramma dat beelden creƫert uit tekstuele beschrijvingen. Sinds september 2022 is het beschikbaar voor het brede publiek. Over welke tool hebben we het hier?
Quizvraag Informatica
Deze nieuwe webbrowser is in de ether sinds 27 januari 2015. De ontwikkeling van deze webbrowser is gebeurd door Opera software. Deze webbrowser is bedoeld om de oude populaire functies van Opera 12 te doen herleven en is gericht op zware internetgebruikers. De browser wordt wekelijks bijgewerkt in de vorm van Snapschots.
Quizvraag Informatica
In 1982 kwam dit toestel op de markt. Het werd aangesloten op een televisietoestel dat als monitor voor beeld en geluid diende. Was is de naam van dit toestel?