De vraag kan je horen in het filmpje.
De vraag kan je horen in het filmpje.
Wat is de naam van dit Belgisch biermerk, gebrouwen door AB InBev te Leuven.? Het bier heeft een eigen, karakteristieke lichte amberkleur. Het heeft een alcoholpercentage van 4,5 %.
Bekijk vraagWelke merkfabrikant, die vorig jaar (2018) in een commerciële discussie en boycot zat met de Europese inkoopalliantie Agecore, waar ook Colruyt deel van uitmaakt, is de producent van onder andere volgende merken: Uncle Bens, Whiskas en M&M’s?
Bekijk vraagDit stuk fruit is een pompelmoes-mandarijn kruising, die eruitziet als een pompelmoes met een zeer bobbelige, onregelmatige, geelgroene of geelbruine dikke schil die tamelijk los om het vruchtvlees zit en gemakkelijk te pellen is. Ze is daarentegen zoet en sappig en eenvoudig te eten aangezien de schil gemakkelijk loskomt en de vrucht uiteenvalt in kleine partjes die zo goed als pitloos zijn. Wat is de naam van deze vrucht?
Bekijk vraagWat is de naam van deze Franse chef-kok en auteur van tal van kookboeken? Hij verdiende in zijn meer dan veertigjarige carrière drie Michelinsterren voor zijn restaurant. Een gerecht van hem is truffelsoep die hij creëerde voor president Valéry Giscard d'Estaing. Van Giscard d'Estaing kreeg hij de grootste onderscheiding voor zijn gerecht. De beroemde driesterrenchef overleed in januari 2018.
Bekijk vraagEen culinaire bereidingswijze waarbij men vloeibaar voedsel mengt met gelatine en het mengsel opspuit met lachgas. Hoe noemt men dat zo een luchtig schuim vormt, zonder room of eieren?
Bekijk vraagWe zoeken een dessert waarvoor je drie aparte deelrecepten moet bereiden. Bladerdeeg is er daar één van. De overige ingrediënten die je nodig hebt zijn melk, dooiers, kristalsuiker, maïszetmeel, bloem, vanillestokje, eiwit, bloemsuiker, water. Het is een populair dessert bij onze noorderburen. Het verhaal gaat dat een Amsterdamse bakker zijn inspiratie voor de naam haalde bij de Franse benaming voor Klein Duimpje.
Bekijk vraagWe zoeken een term dat een aan barderen verwante techniek is. Beide kooktechnieken maken gebruik van spek. Bij deze techniek wordt het spek in het ingrediënt geregen. Met name mager vlees is geschikt voor deze techniek. Welke kookterm zoeken we?
Bekijk vraag