Mogen we vragen om deze advertentie te bekijken?
Om onze kosten te compenseren,
tonen we deze reclame.
Na het bekijken van deze advertentie,
krijg je dit 2 uur niet meer te zien.

Pubquiz vraag 3760 FilmsIn deze film uit 2004 speelt Will Smith Del Spooner. De film werd genomineerd voor een Oscar voor Beste Visuele Effecten. Welke film gemaakt door 20th Century fox zoeken we?
Pubquiz vragen over Films

Quizvraag Films
Wat is de naam van de Amerikaanse romantische thrillerfilm uit 1955, geregisseerd door Alfred Hitchcock, met Cary Grant en Grace Kelly in de hoofdrollen. De film speelt zich af aan de Franse Rivièra en gaat over een voormalige inbreker die op jacht is naar een dief die zijn stijl kopieert. Graag de titel van deze film.
Quizvraag Films
Welke Hollywood-acteur speelde zes verschillende rollen in The Polar Express?
Quizvraag Films
Reeks 4, voor 3 punten: In de originele “Gone in 60 Seconds” van Halicki uit 1974 kreeg een gele Ford Mustang een meisjesnaam mee die u misschien bekend in de oren zal klinken. Ook de Shelby GT500 uit de remake uit 2000 met Nicolas Cage en Angelina Jolie in de hoofdrol, kreeg dezelfde naam mee. Het was de laatste van de 48 auto’s die Cage op 1 dag moest zien te stelen. Naar welke naam zijn wij op zoek?
Quizvraag Films
In deze Amerikaanse film uit 2000, geregisseerd door Joan Chen, worden de hoofdrollen vertolkt door Richard Gere en Winona Ryder. De film vertelt het verhaal van de 48-jarige restauranteigenaar Will Keane, een echte playboy, die echte liefde vindt wanneer hij de 21-jarige Charlotte ontmoet. Charlotte heeft echter een levensbedreigende tumor. Naam graag van deze film.