Pubquiz vraag 4506 Series

Quizvraag Series 4506

Wat is de naam van deze Amerikaanse televisieserie over een aantal mensen dat na een vliegtuigcrash strandt op een mysterieus tropisch eiland. In iedere aflevering wordt er daarnaast ingezoomd op het leven van één van de personages voorafgaand aan het vliegtuigongeluk, ofwel door middel van een flashback, of een vooruitblik op het leven na het eiland via een flashforward, of een flash sideways, waarin wordt weergegeven hoe het leven zou zijn verlopen als het vliegtuig nooit neer was gestort.

Goed zo !


Meer pubquiz vragen over Series

Quizvraag Series

De sitcom Friends was van 1994 tot en met 2004 een enorm succes. Dit kwam onder andere door Jennifer Aniston en Courteney Cox en Phoebe Buffay. Wat was Phoebe Buffay haar echte naam nu ook al weer?

Bekijk antwoord

Quizvraag Series

Wat is de achternaam van de vader des huizes en schoenenverkoper in de serie ‘Married with children? Deze rol wordt gespeeld door Ed O’Neill.

Bekijk antwoord

Quizvraag Series

Wat is de naam van de poppenanimatieserie over twee onhandige maar vindingrijke klussers? In elke aflevering klussen ze maar dit gaat vaak op een grappige manier volkomen de mist in. Wanneer ze bijvoorbeeld een klein gat in het dak willen repareren, wordt dit gat steeds groter.

Bekijk antwoord

Quizvraag Series

Voor alle fans van de serie Lost is dit een simpele vraag. Wat waren de magische nummers die doorheen heel de serie terug kwamen? Met deze cijfers won Hurley de lotto.

Bekijk antwoord

Quizvraag Series

Hoe heet “the lady of the house” in Keeping up appearances of “Schone Schijn”. In de serie is ze getrouwd met haar man Richard. We zoeken voornaam en familienaam.

Bekijk antwoord

Quizvraag Series

De Spaanse serie La casa de papel is een echte hit op Netflix. Ursula Corberó is de 29-jarige Spaanse schone die één van de hoofdrollen speelt. We zoeken de naam van haar personage in de reeks.

Bekijk antwoord

Quizvraag Series

Wat is de naam van de Amerikaanse televisieserie van bedenkers David Lynch en Mark Frost die zich afspeelde in een plaatsje aan de Canadese grens in de Amerikaanse staat Washington?

Bekijk antwoord

Quizvraag Series

Baywatch is een Amerikaanse televisieserie over (fictieve) strandwachten die de stranden van Malibu in Los Angeles County bewaken. De reeks liep van 1989 tot 2001. De show verwelkomde veel verschillende acteurs over de jaren, waarvan David Hasselhoff en Pamela Anderson wellicht de bekendste waren. Dat Hasselhoff Mitch Buchannon speelde weet u wellicht nog wel. Wij willen echter de voornaam weten van het personage dat Pamela Anderson speelde.

Bekijk antwoord