Mogen we vragen om deze advertentie te bekijken?
Om onze kosten te compenseren,
tonen we deze reclame.
Na het bekijken van deze advertentie,
krijg je dit 2 uur niet meer te zien.

Pubquiz vraag 5296 Films

Quizvraag Actrices 5296

© Dick Thomas Johnson


Captain Marvel, één van de vele superheldenfilms die de laatste jaren zijn uitgekomen. Deze keer is de hoofdrol wel weggelegd voor een vrouw en wat voor één! Welke blonde actrice speelt de rol van Captain Marvel? Ze is ook bekend van haar acteerprestatie in de film Room waar ze onder meer een Oscar voor won. Graag voor- en achternaam.
Pubquiz vragen over Actrices

Quizvraag Films
Welke babe zien wie hier in de rol van Jess Barrett in de film Focus (2015) van de regisseurs Glenn Ficarra en John Requa? De andere hoofdrol was voor Will Smith.
Quizvraag Series
We zien hier Joan Holloway uit de serie Mad Men. Ze won in 2009 de prijs voor "beste actrice in een dramaserie" op het "Festival de télévision de Monte-Carlo" voor haar rol. Wat is haar echte naam?
Quizvraag Films
Wat is de naam van de Spaanse actrice die we hier zien in de rol van Angelica in de film Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides?
Quizvraag Algemeen
Deze Hongaars-Amerikaanse actrice werd met de voornaam Sari geboren. Om haar acteerprestaties staat ze niet zozeer bekend, maar wel om haar schoonheid, negen huwelijken, liefde voor juwelen en haar scherpe tong. Een bekend citaat van haar is: “When you get married and get divorced, you must give back the ring, but keep the stone." Ze overleed op 18/12/2016 en werd net geen 100 jaar. Onder welke artiestennaam kennen we deze actrice?