Mogen we vragen om deze advertentie te bekijken?
Om onze kosten te compenseren,
tonen we deze reclame.
Na het bekijken van deze advertentie,
krijg je dit 2 uur niet meer te zien.

Pubquiz vraag 6338 Geneeskunde en lichaam

Quizvraag Ziektes 6338Michael Jackson leed aan een huidziekte. Ook zijn biologische zoon, Prince Jackson, lijdt aan deze ziekte. Aan welke huidziekte leed Michael Jackson?
Pubquiz vragen over Ziektes

Quizvraag Geneeskunde en lichaam
In 2018 stierf Stephen William Hawking. Hij was een Brits natuurkundige, kosmoloog en wiskundige. Hij is het bekendst vanwege zijn werk op het gebied van zwarte gaten en singulariteiten in de kosmologie. Maar helaas ook door zijn ziekte, in 1962 kreeg hij een ongeneeslijke ziekte die de zenuwcellen aantast totdat het lichaam helemaal is verlamd. Graag de naam (of afkorting) van deze ziekte
Quizvraag Geneeskunde en lichaam
Hoe heet de chronische auto-immuunziekte, gekenmerkt door een versnelde deling en verminderde rijping van hoorncellen in de opperhuid? Omdat de cellen niet normaal uitrijpen is ook het afschilferen verstoord, waardoor lokaal sterke afschilfering van huidschubben op de aangedane plaatsen plaatsvindt.
Quizvraag Geneeskunde en lichaam
Het was de vruchtbaarheidsgod, de zoon van Aphrodite en Bacchus, die zijn naam gaf aan de langdurige erectie van de penis, ook wanneer de persoon niet seksueel opgewonden is. Hoe heet dat verschijnsel?
Quizvraag Geneeskunde en lichaam
Hoe heet een neurologische stoornis die gekenmerkt wordt door uitgebreide, matige tot soms ernstige tics?