Mogen we vragen om deze advertentie te bekijken?
Om onze kosten te compenseren,
tonen we deze reclame.
Na het bekijken van deze advertentie,
krijg je dit 2 uur niet meer te zien.

Pubquiz vraag 7894 Algemeen

Quizvraag Algemeen 7894We zoeken de naam van specifiek fietsgereedschap. Het gereedschap is een soort steeksleutel. Hij dient om de speling voor de kogellagers van de wielen van een fiets af te stellen. De kogellagers zitten geklemd in een loopvlak dat zich bevindt tussen de naaf en zaken die op de as van het wiel zijn geschroefd. Met dit gereedschap kan de speling voor de kogellagers worden geregeld
Pubquiz vragen over Algemeen

Quizvraag Algemeen
Welk Zwitsers horlogebedrijf, opgericht in 1983 door Nicolas Hayek (op de foto) kende een hoogconjunctuur in de jaren 90 door verschillende lijnen op de markt te brengen en door ook juwelen op de markt te brengen. Zo investeerden ze ook samen met Mercedes-Benz in een auto die de ideeën van het horloge belichaamde. De auto (op de foto) werd een echt succes, maar het bedrijf naar waar we op zoek gaan trok zich nog voor de wagen in productie kwam uit het project. Het bedrijf is wel voor eens en voor altijd verenigd met de wagen, aangezien het een deel van de acroniem bevat.
Quizvraag Algemeen
Deze helikopter van het Amerikaanse leger heeft als belangrijkste taak het brengen van troepen naar het front. Hij kan inslagen van handvuurwapens verwerken en ook explosieve projectielen van middelmatig kaliber mogen niet te veel problemen veroorzaken. Zijn belangrijkste componenten zijn gepantserd of dubbel uitgevoerd en het airframe werkt tijdens een eventuele crash als veiligheidskooi ter bescherming van de inzittenden. Wat is de gangbare naam van de Sikorsky UH-60?
Quizvraag Algemeen
Iedereen heeft minstens één film of serie gezien waarin deze straat te zien was. Het is een 6,8 km lang stuk van Las Vegas Boulevard in Las Vegas, Nevada waarlangs veel bekende casino's en hotels liggen, zoals Bellagio, The Mirage en Caesar’s Palace. Vijftien van de vijfentwintig grootste hotels ter wereld liggen langs deze straat.
Quizvraag Algemeen
We zoeken de naam van een Frans bedrijf uit Ancenis. Het bedrijf maakt onder meer heftrucks en telescopische laders. Het is wereldmarktleider op het gebied van verreikers en allterrainheftrucks.