Mogen we vragen om deze advertentie te bekijken?
Om onze kosten te compenseren,
tonen we deze reclame.
Na het bekijken van deze advertentie,
krijg je dit 2 uur niet meer te zien.

Pubquiz vraag 8236 Algemeen

Quizvraag Algemeen 8236Wat is de naam van een Duits merk van allerhande elektrisch handgereedschap dat een partnerschap heeft met Brico? De kleuren zwart en oranje staan centraal.
Pubquiz vragen over Algemeen

Quizvraag Algemeen
Op 24 juli 2010 vielen tijdens de wereldberoemde Love Parade 21 doden en 509 gewonden. In welke stad vond het beruchte dancefestival plaats?
Quizvraag Algemeen
Hoe wordt iemand die in opleiding aan de militaire school volgt genoemd? Het is tevens ook de naam van de tweede kinderzender die de groep Medialaan lanceerde in december 2015.
Quizvraag Algemeen
Kennen jullie de naam van dit type bbq? Het locomotief design biedt de mogelijkheid om via een vuurhaard en grillzone op verschillende manieren te grillen, hetzij direct, hetzij indirect. In de schoorsteen is het mogelijk tegelijkertijd gerechten te roken.
Quizvraag Algemeen
Een onmiskenbaar deel van iedereen zijn geschiedenis hier is toch wel ‘Eau de cologne’. Dit geurend goedje kon op het nachttafeltje van alle moeders en grootmoeders teruggevonden worden en is ons wel gekend. Maar weten jullie nog welk getal hierop vermeld stond?