Mogen we vragen om deze advertentie te bekijken?
Om onze kosten te compenseren,
tonen we deze reclame.
Na het bekijken van deze advertentie,
krijg je dit 2 uur niet meer te zien.

Pubquiz vraag 8307 Films

Quizvraag Acteurs 8307Op 29/02/2012 overleed de Britse acteur en zanger die we zoeken. Van 1965 tot 1971, was hij lid van The Monkees, een pop/rockgroep uitsluitend geformeerd vanwege de televisieserie over de popgroep. Voor de jongere garde hier vanavond aanwezig: de persoon die we zoeken draagt dezelfde naam als het personage uit de films van Pirates of the Caribbean op de foto.
Pubquiz vragen over Acteurs

Quizvraag Films
In juli 2015 verloren we deze Egyptische acteur. Hij was vooral bekend van Lawrence of Arabia en Doctor Zhivago. Welke acteur zoeken we?
Quizvraag Films
Wat is de naam van deze Britse acteur die in 2018 een Oscar won voor beste acteur voor zijn rol als Sir Winston Churchill in Darkest Hour?
Quizvraag Films
In 2012 werd de western Djang unchainend van Quentin Tarantino op de wereld losgelaten. Wie speelde Django in deze filmkraker?
Quizvraag Films
Ook bij deze man zit het in de familie, al kan je niet zeggen dat hij er van geprofiteerd heeft. Hij veranderde immers vroeg in zijn carrière zijn naam en koos voor de artiestennaam Cage, naar stripboekheld Luke Cage. Hij wou er niet van beschuldigd worden dat hij zou profiteren van zijn bekende familienaam. Zijn nonkel is immers een bekend regisseur die verschillende Oscars won. Wat is de echte familienaam van Hollywoodacteur Nicolas Cage?