Mogen we vragen om deze advertentie te bekijken?
Om onze kosten te compenseren,
tonen we deze reclame.
Na het bekijken van deze advertentie,
krijg je dit 2 uur niet meer te zien.

Pubquiz vraag de familie Super

Quizvraag Strips 8775U ziet een afbeelding van de nieuwe stripreeks: de familie Super. Stripliefhebbers zullen snel doorhebben dat de tekenaar dezelfde is als die van een andere bekende stripreeks die er dit jaar na 201 albums mee op hield. Zijn naam graag.
Pubquiz vragen over Strips

Quizvraag Strips
In 1977 werd voor de eerste keer de Stripgidsprijs uitgereikt. Ook in '78 en '79 gebeurde dit, vanaf toen werd het een tweejaarlijkse gebeurtenis. Sinds 2003 spreekt men van de Vlaamse Cultuurprijs voor de Strip. Maar tussen 1983 en 2001 had deze prijs een andere naam. Naar welk personage werd de prijs toen vernoemd?
Quizvraag Strips
Wat is de naam van de operazangeres uit de Kuifje strips? Ze is het belangrijkste vrouwelijke personage en bestaat reeds sinds 1939.
Quizvraag Strips
Wat is de naam van dit 23ste album van Kuifje? Het is het laatste voltooide album uit de serie. Het 24ste album kuifje en de Alfa kunst werd nooit afgewerkt
Quizvraag Strips
Aangezien Hergé niet wilde dat er iemand na zijn overlijden de reeks zou voortzetten is dit album nooit afgewerkt. Toch verscheen het album met vooral ruwe tekeningen, een onafgewerkt scenario en twee volledig met potlood afgewerkte pagina’s als vierentwintigste en laatste album in de reeks kuifjesstrips. Wat is de titel van dit album?